Setari Cookie-uri

Dupa tot ce s-a intamplat, inca il iubesc

Cred ca fiecare dintre noi are o poveste de dragoste si nu cred ca este cineva care nu a trecut vreodata prin asa ceva. Eu am trecut prin mult mai multe lucruri decat ar fi trebuit pentru varsta mea. Uneori chiar am impresia ca sunt o femeie foarte matura, de 40 de ani, pe cand eu am numai 22.

Cu aceasta fata a umblat cam un an, a parasit-o pentru ca deja toti ii spuneau ca nu e pentru el, ca il facea de ras oriunde se duceau. Stateam uneori singura acasa in pat, puneam melodia mea si a lui si ma gandeam cum doarme acea fata pe locul meu de la el din pat, cum ii face de mancare si efectiv turbam cand ma gandeam ca face lucrurile pe care logic si normal eu trebuia sa le fac, ca doar eu eram viitoarea lui sotie. Imi imaginam cum fac dragoste, mai ales ca el se lauda in fata prietenilor ei de faptul ca ea e salbatica in pat si tot felul de lucruri care efectiv ma distrugeau.

Concluzia este ca ei doi nu mai sunt impreuna, el e singur acum si eu sunt tot singura. Ce s-a schimbat de atunci e ca ne salutam, ne-am mai intalnit, dar fara niciun semn ca am avea vreo sansa sa ne impacam… Chiar nu stiu ce va fi, cum va fi… dar inca sper ca totul va fi bine pentru noi.

Melinda

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.