Setari Cookie-uri

Sex conform patului de drept

Simturile scapara si se aprind abia dupa ce se stinge lumina? Cand incepe, de fapt, un act sexual? Pe intuneric, in alveola paturii opace, sau cu mult inainte, intr-un acces de anticipatie? Invinuim barbatii ca au stramtat preludiul pana l-au adus in stare critica. Dar omitem un detaliu: pentru multi, adevaratul preambul incepe in matasea gandului, cu ore intregi inainte ca mainile sa descheie nasturi.

Cateodata, atunci cand iti scoti pijamaua de sub perna si fugi cu ea in baie, capul tau incepe sa invarteasca ruleta dorintei. Stii ca, odata intoarsa in alcov, partenerul tau e apt sa scoata de pe tine ceea ce tu tocmai ai pus, dupa dusul de la miezul noptii. Dupa cum la fel de probabil e ca dumnealui sa fie gata cufundat intr-un somn zgomotos, cand tu vii din slava baii, unde te-ai ferchezuit jumatate de ora, in eventualitatea ca ti se va face onoarea vreunei placeri inopinate.

Preaviz amatorilor

Se face mare caz de sexul spontan. In fapt, multi nici nu vor sa valideze alt gen de sex. Ceea ce nu survine cu afrodiziaca impulsivitate nu e real, e doar un simulacru, cat sa ai aerul ca ti-ai facut datoria. Asta e parerea majoritara. Si, va spun sincer, e destul de amuzant sa vad cum oameni care sprijina candidatura sexului liber si spontan se manifesta, in realitate, contrar platformei lor.

Unui barbat care se intretine cat de cat curat, ideea de erotism brusc si rapid nu-i aduce niciun fel de prejudicii. Fermoarul lui receptiv, tras iute-n jos - cu riscul minim al unui penis ciupit accidental - e calea cea mai simpla catre un act sexual rezonabil.

La capatul celalalt al situatiei, sta femeia, care are nevoie de un ritual estetic prelung. E drept, esti gata oricand de un exercitiu sexual, atunci cand relatia nu a atins etapa rodnica a concubinajului. Cand mergi in vizita la un barbat, pleci de la premisa febrila ca hainele pe care ti le-ai selectat doua ore, scurmand prin sifonier, vor fi catapultate pe podea. Va fi frumos, scanteietor, profund, punct ochit, punct stimulat.

Dar cand ajungi sa locuiesti cu omul care obisnuia sa-ti inmoaie genunchii cu simpla si ilustra lui prezenta, ligamentele ti se intaresc la loc. N-ai cum sa mai fii toata ziua la linia de start, sa previi, cu marja minima de eroare, reprizele de sex. Si, ca atare, preparativele sunt aleatorii, asemeni scopului lor. Daca te epilezi de doua ori pe zi, ti-am mai zis candva, ai sa arati ca palita de-o boala exotica, asa ca vei face rabat de la finisajul perfect, cand si cand. Trebuie sa te obisnuiesti si tu, dar si cel care-si agita mainile prin desuurile tale, ca finetea fara cusur a pielii e ocazionala si tine de sansa. Te epilezi cand ai programare la cosmetica si, mai ales, dupa ce a rasarit ceva pilozitate in viata ta, ca sa aiba fata aia ce sa smulga cu ceara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.