Setari Cookie-uri

Sex conform patului de drept

Simturile scapara si se aprind abia dupa ce se stinge lumina? Cand incepe, de fapt, un act sexual? Pe intuneric, in alveola paturii opace, sau cu mult inainte, intr-un acces de anticipatie? Invinuim barbatii ca au stramtat preludiul pana l-au adus in stare critica. Dar omitem un detaliu: pentru multi, adevaratul preambul incepe in matasea gandului, cu ore intregi inainte ca mainile sa descheie nasturi.

Sunt si femei care prefera sa fie luate prin surprindere, fie si numai ca sa stie ca, atunci cand merg la culcare, au sansa sa si doarma.

Daca va spun ca nu stim ce vrem, nu cred ca aduc o mare noutate in discutie. Cel mai plauzibil e modelul toanelor. Cateodata, vrem ca totul sa curga conform schemei din capul nostru electrocutat de dorinte, de Martini sau macar de ambitii. Alteori, vrem sa fim lasate in pace, dar nu in sensul sinonim cu neglijarea. Prea multa liniste in pat declanseaza nelinisti in afara lui. Daca si-a gasit el pe alta? Despre gelozie - pe care eu, personal, o consider unul dintre cele mai puternice afrodiziace - o sa mai vorbim. Subiectul e doar infruntit, distractia abia de-acum incepe.

In orice caz, doamna despre care va depanam amintiri mai devreme - cea de la petrecere adica - se arata, de altfel, destul de dezamagita de regulamentul instalat, tiptil si muteste, de catre barbatul ei macinat de tipare si mofturi. Ea voia o viata cu garnitura de adrenalina, cu emotie fondanta, cu stropi de fiori. Voia, macar din an in Paste, sa nu stie ce-o asteapta. Sau, cel putin, sa nu stie ca n-o asteapta nimic.

Un articol de Simona Catrina

Sursa: RevistaTango.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.