Setari Cookie-uri

Sex conform patului de drept

Simturile scapara si se aprind abia dupa ce se stinge lumina? Cand incepe, de fapt, un act sexual? Pe intuneric, in alveola paturii opace, sau cu mult inainte, intr-un acces de anticipatie? Invinuim barbatii ca au stramtat preludiul pana l-au adus in stare critica. Dar omitem un detaliu: pentru multi, adevaratul preambul incepe in matasea gandului, cu ore intregi inainte ca mainile sa descheie nasturi.

In plus, e putin probabil ca-ti vei petrece serile lungi de iarna in sosete, cu halat gros de prosop si cu pisica-n brate, iar pe dedesubt sa infloreasca vreun rasfat tanga. Probabil avansurile iubitului tau, intr-o astfel de seara, vor fi un atac fara preaviz si, deci, singurul element excitant in aceasta circumstanta va fi neprevazutul. Iata si misteriosul motiv pentru care femeile ar prefera sa fie anuntate cumva inainte de a purcede la rostogoliri fierbinti.

Desigur, nu asteptati vreo petitie scrisa, ci doar cateva indicii care va vor incuraja sa treceti discret prin baie sau camera voastra personala, inainte de orice alt gest; sa stoarceti un tub de crema parfumata pe coapse, sa va revizuiti dantela chilotului, sa verificati calitatea pufului de pe gamba si de sub nari. O evaluare frugala si salutara, inainte de a fi prea tarziu. Fiindca regretul real nu apare pe loc, ci mai degraba atunci cand relatia amoroasa se despica. Atunci te vei invinui, retroactiv, pentru orice cusur estetic lasat de izbeliste.

Jocuri erotice de noroc

Dar nu te poti pregati pentru sex ca pentru cununia verisoara-tii. Nu ti se va trimite instiintare cu o luna inainte de a face dragoste cu partenerul tau, in asa fel incat sa-ti vopsesti la timp radacinile negre ale parului tau cereal si, eventual, sa slabesti opt kile; sau sa-ti bagi falangele-n oja si sa-ti suni prietenele pentru consiliere sexuala de urgenta. Va trebui sa te descurci cu ce ai.

Pentru ca, daca ajungem sa nu facem fata unei abordari sexuale spontane fara sa ne dogoreasca diverse blocaje si inhibitii, problema e la noi si solutia costa minim 100 de lei ora, la psihologul satul de aceleasi si aceleasi angoase, cine dracu l-a pus sa se faca psiholog, ca asa-i cand n-asculti de parinti si nu te faci veterinar.

Si-atunci, stai, ca tot n-am stabilit nimic: ar fi de preferat ca sexul sa se limiteze la segmentul orar si geografic traditional? Sa stii sigur ca nimic orgasmic nu te poate astepta inainte de masa de seara? Sa-ti poti croi ziua dupa cum te taie capul, fara sa stai cu grija ca iubitul tau te va dezbraca pe nepusa masa (la propriu) - in conditiile in care tu inca porti sutienul ala minunat, ultracomod, caruia i-ai prins breteaua cu ac de siguranta? Ar fi ideal sa anticipam intimitatea, asta din foarte multe puncte de vedere. Dar din la fel de multe, ar fi plictisitor si contraindicat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.