Setari Cookie-uri

Make love, not war! Have sex, dont make love!

Cine o fi de vina atunci cand un cuplu incepe sa se scamoseze intr-un ritm mai rapid decat cearsafurile de sub el? Intotdeauna se gasesc reclamanti si parati, atata doar ca ei isi schimba rolurile de o mie de ori, intr-o interminabila convulsie erotica. Planeta are puzderie de enigme, dar - fiindca atat ne permite bugetul - le vom amana pe cele cazute-n fundul bombat al oceanului si ne vom limita la misterele mintii noastre capiate de vesti albe si vesti negre.

Cand impacarile au loc mai des la orizontala decat in stadiu activ, procedura cade in dizgratie, devine un reflex banal, o atitudine kitsch . E ca si cum te-ar cere de nevasta in genunchi pe buza marii sau cu un inel ascuns in felia de tort Dobos. Gesturi tocite, caraghioase, zaharisite.

Intoarcerea fiorului risipitor

Pauzele lungi si cauzele nobile au facut casa buna, de cand se stiu. Ia-i omului placerea si se va trezi din orice tip de nesimtire. Cata vreme gaseste o crapelnita gustoasa oriunde intinde mana, domnul e blazat si sta cracit ca o sarla peste romantismul pierdut. Dar cand cauta in zadar strachina cu dulciuri si efortul de-a o gasi e din ce in ce mai hotarat, se schimba prioritatile.

Daca un barbat va obtine esantioane de sex la orice ora, zi sau ocazie ii va bubui lui cheful, in curand aceasta ocupatie va retrograda, spre triumful lenei, al egoismului, al meciurilor, berilor si somnului prelung.

Dar daca ratia de erotism de calitate se micsoreaza coercitiv, atunci atentia partenerului e smulsa de la prostiile curente si directionata catre serviciile erotice de regiune superioare.

Trec la traditionalul caz concret, cu care v-am obisnuit. De altfel, amintirile mele duduie de povesti memorabile. Intr-o zi, cand n-o sa mai am nimic de pierdut moral (dar am sa am un porcoi de castigat material), am sa scriu (ati ghicit) o carte despre tot ce mi-a fost dat sa vad si sa aud la viata mea, in materie de cupluri.

Sa revin: acum cativa ani, amica mea Oana, dintr-un oras de langa Toronto, mi-a povestit cum si-a remaiat ea viata sexuala facuta ferfenita cu diverse ocazii relativ tampite. Mi-a spus ca, intr-o vreme, sotul ei incetase, tiptil, sa mai faca sex cu ea, sperand ca nu se observa. Evident, asa cum vazuse ea in filme, fata a pornit de la premisa civilizata ca el are o amanta care suplineste discret aportul erotic al familiei. Socul a aparut, culmea, abia cand a constat ca el n-avea, de fapt, pe nimeni - avea doar o dambla contemporana, considera ca are o nevasta repulsiva si lipsita de dulceata specifica unui trup gol la asternut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.