Setari Cookie-uri

Make love, not war! Have sex, don稚 make love!

Cine o fi de vina atunci cand un cuplu incepe sa se scamoseze intr-un ritm mai rapid decat cearsafurile de sub el? Intotdeauna se gasesc reclamanti si parati, atata doar ca ei isi schimba rolurile de o mie de ori, intr-o interminabila convulsie erotica. Planeta are puzderie de enigme, dar - fiindca atat ne permite bugetul - le vom amana pe cele cazute-n fundul bombat al oceanului si ne vom limita la misterele mintii noastre capiate de vesti albe si vesti negre.

Oana a purces la discutii explicative - care, din cate avea sa constate cu trista holbare, s-au intors impotriva ei. El ii reprosa ca nu se mai ferchezuieste ca pe vremuri, ca e cam grasa in raport cu media pe economie, ca parul ii sta ca o pensula veche si ca se imbraca oribil. El, ce-i drept, incercase sa inlocuiasca termenii contondenti cu unii eufemistici, dar cum nu lexicul era punctul lui tare, pana la urma s-a ajuns la scandal si la acuzatii penibile. Atunci cand ea credea ca nu mai e nimic de facut, i-a picat un fulger drept in hipofiza si ceva i s-a aratat in zarea mintii: a sistat sexul timp de cateva luni, uite-asa.

La inceput, sotul parea usurat de calvarul scuzelor si fofilarilor. Dar treptat, vazand el ca pe ea n-o furnica nimic (Oana isi juca perfect rolul de bleaga), a devenit indignat, incitat si foarte curand excitat de atitudinea ei.

Dupa patru luni in care ea arata (ce-i drept) din ce in ce mai bine, iar el era din ce in ce mai congestionat de fantezii refulate, dansul a iscat discutia decisiva. El, care fugea de taclaua pe tema relatiei ca dracu de coliva, acum pocnea de retorica si fior. Si impacarea a survenit furibund, cald si dezlantuit, senzual si multiorgasmic, mai frumos ca pe vremea iubirii nebune.

Si-atunci, bine ca avem remedii. Eu nu mai explic, e inutil, raspundeti-va singure: din cauza cui s-a stricat relatia si din pauza cui s-a refacut?


Un articol de Simona Catrina

Sursa: RevistaTango.ro

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.