Setari Cookie-uri

Sexul dublu rafinat

Alcoolul si tutunul dauneaza grav sanatatii si folosesc grozav erotismului. Asa s-a dus vestea si, dintr-o curiozitate pardalnica, ne tot zbatem sa aflam daca e adevarat. Sexul in sine e un euforizant major. Deci ai zice ca, o data satisfacut trupeste, nu mai ai pofta neghioaba de a te deda la si mai multe placeri. Si totusi, in ciuda avertismentelor scrise pe pachete, sticle si prezervative, ne asumam riscurile, cu senzuala, delicioasa inconstienta.

Intr-o vreme, mergea la doctorita (la doctor nu avea curaj), ca sa-i spuna ca e totalmente frigida, insa i s-a spus ca numai unu la suta din inapetenta sexuala de pe glob e cauzata de ceva patologic, in rest e pur si simplu psihologica, e o incapatanare a corpului napadit de furnicile stresului amoros.

Din vorba-n vorba, au ajuns ele la concluzia ca pacienta nu se relaxa suficient, ca disputele de principiu inecau dramatic misiunea hormonilor si-a inimii. Si asa a inceput ea sa ia la bord cate-o suta de lichior, inainte de impact. Si totul a prins sens si placere multifunctionala.

Imperecheri cu final neasteptat

Problema e ca interventia viciilor in placerea conjugala nu se opreste mereu la un nivel rezonabil. Dincolo de excese - de a caror teorie suntem satule si nu e cazul sa cadelnitam acum bunele si relele lor – apar indoielile, necunoscutele.

Daca iubitul tau n-ar mai bea sase beri inainte de-a face sex, oare ar mai fi capabil de aceeasi performanta antologica? Sau, reformuland, daca iubitul tau n-ar mai bea sase beri inainte de-a face sex, nu cumva ar fi capabil de o performanta cu mult mai buna decat catadicseste acum? Ambele variante par sa se verifice perfect in viata reala.

Mi-aduc aminte ca ma ingrijora de-a dreptul fapta unei amice, acum cativa ani, care (in contracurent cu toata suflarea feminina) nu era deloc de acord ca iubitul ei sa renunte la bautura. Nu era dependent, dar citise el pe internet ca alcoolul poate duce la impotenta si, ingrozit de perspectiva de a renunta la sex si, implicit, la sensul vietii lui, s-a lasat definitiv de snaps.

Din momentul zero al acestei ambitii, el a inregistrat progrese morale, dar amica mea a inregistrat regrese fizice. Dintr-o data, sexul zvapaiat si incendiar al cuplului devenise un fel de imperechere silitoare, potolita, preponderent rapida si clasica.

Ea a asteptat, inteleapta, sa traverseze etapa de trecere la noua viata searbada, insa tranzitia se prelungea la infinit. El, plictisit si fara scantei de imaginatie perversa, efectua saptamanal cate una bucata act sexual, respectiv un set modest de pupaturi expeditive, un set si mai modest de miscari cvasi-penetrante si, cand le era lumea mai draga, un final pe cat de neasteptat, pe atat de negalagios. Din toata gloria noptilor nebune de sex, muzica, vodca si strigate concludente, se alesese praful si se culesese consecinta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.