Setari Cookie-uri

Sexul dublu rafinat

Alcoolul si tutunul dauneaza grav sanatatii si folosesc grozav erotismului. Asa s-a dus vestea si, dintr-o curiozitate pardalnica, ne tot zbatem sa aflam daca e adevarat. Sexul in sine e un euforizant major. Deci ai zice ca, o data satisfacut trupeste, nu mai ai pofta neghioaba de a te deda la si mai multe placeri. Si totusi, in ciuda avertismentelor scrise pe pachete, sticle si prezervative, ne asumam riscurile, cu senzuala, delicioasa inconstienta.

Ea a stiut ca situatiile disperate cer masuri disperate, citise asta tot pe internet, si atunci i-a pacanit ideea-n cap. Incepand de a doua zi, a strecurat alcool in tot ce ducea el la gura. Tortul cumparat de la cofetarie trasnea a rom, ea sustinea ca e esenta artificiala, fara alcool, dar de fapt, in prealabil, il imbibase cu licoarea de 40 de grade. O ascultam intepenita cand imi spunea ca-i face Irish Coffee si ca-i pune cate-o lingurita de whiskey in cana, jurandu-se, cu degetele contorsionate si pitite-n zona lombara, ca aroma e strict de la cafeaua speciala, indesata de esente. El devenea un pic mai croit pe fapte fierbinti, iar doza de alcool nu depasea niciodata anumite limite, in asa fel, incat el sa nu realizeze de unde i se trage cheful de viata.

Diabolique

„Esti dracul gol“, i-am spus, inspaimantata de fiinta in preajma careia mi-era deja frica sa adorm sau sa intorc capul in partea cealalta. A zambit cu o pace si-o satisfactie care mi-au demonstrat ca stratagema ei daduse roade zemoase si dulci.

M-am pomenit, apoi, ca ma indoiesc de tot ceea ce mi se-arata. Multa vreme dupa aceea, de cate ori ma pomeneam cu cate-un „te iubesc“ spontan sau cate-o promisiune pe care n-o smulgeam eu cu truda, cu plansete si urlete, ma intrebam daca nu cumva iubitul meu a baut un sprit pe ascuns. Sau daca prietena mea nu-i turnase si lui ceva in cafea, ca sa-mi faca un serviciu discret.

Gurile rele de vorba, dar bune de fapta, spun ca jumatate din succesele sexuale ale planetei datoreaza aceasta victorie industriei de alcool. Mie mi se pare desantata statistica, mai degraba as combina-o cu mai multe metehne. Cred, bunaoara, ca si fumatul, desi nu contine nicio surpriza chimica antisociala, e la fel de bine corelat cu tandretea, cumva. Daca n-ai apucat sa fumezi niciodata, atunci lucrurile sunt simple, tigara n-are nicio relevanta intre granitele patului. Dar daca ai pacatuit razbit si pe urma te-ai lasat, nostalgiile tabacice se aprind mai rau in preajma sexului. E un reflex conditionat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.