Setari Cookie-uri

10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta

Eh... nu-i usor sa gasim toate raspunsurile despre cum stau lucrurile cu sexul. Daca esti fata cuminte, parca ar vrea mai nazdravana si pleaca in cautarea alteia, daca stii prea multe te considera usoara si iarasi pleaca... Pana la urma unde este calea de mijloc? Nici asa, dar nici prea-prea...

Te-ai intrebat vreodata de ce o actrita porno de exemplu este mereu sesizata de orice barbat din jurul ei, chiar daca hainele ei nu sunt deloc sexy? Ei bine, sa-ti spun secretul: de vina este atitudinea ei! Felul cum priveste, cum isi misca buzele, limba, cum atinge obiectele, tonul vocii, felul cum isi misca soldurile, felul cum paseste, cum sfideaza din priviri... Toate atrag mai mult ca un magnet!

Stiu ca este greu, dar studiaza toate miscarile acestea. Stai dreapta, scoate sanii in fata, nu te rusina la orice privire, fii constienta de sexualitatea ta si expune-o! Pentru inceput, ca sa-ti fie mai usor, gandeste-te cand esti in preajma iubitului la cum s-ar desfasura dezmatul in pat. Inevitabil gesturile tale, limbajul trupului ii vor transmite mesajul.

3. Initiativa

Se spune ca pofta vine mancand... Daca tot astepti intr-o seara cand tu ai chef si el nu face nimic nu vei rezolva problema. Daca el nu se misca oricate semnale discrete i-ai oferi, atunci poate e cazul sa iei intiativa. Barbatii sunt incitati de femeile care au curajul sa inceapa, mai ales daca aleg momente in care ei nu se asteapta, sunt surprinsi, cum ar fi dimineata cand se trezesc sau inainte de lucru, intr-o pauza sau la o petrecere. Nu sta sa astepti totul de la el, “cere si ti se va da”.

4. Sa vorbim deschis: masturbarea!

Expertele ne spun ca masturbarea joaca un rol foarte important in actul sexual. Nu, nu ma refer la momentele cand partenerul lipseste, ci la cele cand se afla langa tine. Nici n-ai idee cat de mult poti comunica prin acest gest! Il poti atinge, ii poti vedea reactiile, te poti juca cu bilutele lui si mai mult, l-ai putea provoca sa te ghideze, asa aflii cum ii place, cu ce intensitate... Invers de asemenea este valabil, il inciti extrem de mult si totodata ii arati ce si cum iti place si tie atingandu-te. Nu trebuie sa ai inhibitii si lasa-l sa priveasca tot ce iti vine sa ascunzi... Apoi, daca tot a invatat, ar putea sa se joace cu manuta in anumite pozitii, doar i-ai aratat ce are de facut.

5. Spune ce ai de spus!

Vorbeste, nu tine ideile si fanteziile doar pentru tine. Barbatilor li se pare foarte incitant sa le vorbesti despre ce iti place, ba ai sa vezi ce deschis se arata dragalasul de el sa incerce, pe principiul: “cum, asa?”. Nu-ti face griji pentru cuvintele obscene, le cunoaste si el si chiar i se pare incitant sa le auda.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.