Setari Cookie-uri

10 secrete pe care fata cuminte le poate invata de la o parasuta

Eh... nu-i usor sa gasim toate raspunsurile despre cum stau lucrurile cu sexul. Daca esti fata cuminte, parca ar vrea mai nazdravana si pleaca in cautarea alteia, daca stii prea multe te considera usoara si iarasi pleaca... Pana la urma unde este calea de mijloc? Nici asa, dar nici prea-prea...

Nu, nu se va gandi: “Vai ce a zis, oare nu-i e rusine?”. Ba din contra, s-ar putea sa ai surpriza sa iti indeplineasca toate poftele tale “murdare”. Inca ceva, foarte important: barbatului nu ii place sa “munceasca degeaba”, iti vrea reactiile si se simte foarte mandru daca tu esti extaziata, asadar nu-ti stapani gemetele, tipetele sau soaptele.

6. Cata libertate ai cand vine vorba de sex?

Sfatuitoarele noastre ne spun sa ne lasam inhibitiile la usa. Nu cumva sa crezi ca singurul loc pentru dezmat este dormitorul. Poate lui i se pare ca esti sexy cand gatesti ceva, doar n-o sa-l refuzi, ori poate va sfaraie hormonii cine stie pe unde, pe plaja, la munte etc. Fii libera si deschisa! Asa va sti ca oriunde ati merge impreuna, l-ar putea astepta o... surpriza.

7. Fii rea!

Pai cum, numai dupa pofta lui? Ameteste-l, determina-l sa-si doresca, dar nu-i da nimic, sau cel putin nu chiar atunci, mai incolo! Trebuie sa te doreasca si sa stie ca totodata trebuie sa te convinga, macar din cand in cand, sa i te daruiesti, sa mai munceasca si el! Expertele ne spun ca barbatilor le place ca din cand in cand sa fie pusi la colt, “la respect”, sa lupte si ei pentru ceea ce vor. Determina-l sa isi doreasca atat de mult, lasa-l sa te roage, dar nu prea mult, caci... poate se linisteste de tot.

8. Afla-i secretele!

Fiecare barbat are fanteziile lui ascunse si unele din ele nu are curajul sa le aduca in relatia lui pentru ca simte ca femeia de langa el necesita protectie, ocrotire si poate nu va incerca sa-si puna in practica toate fanteziile de teama sa nu te supere. Determina-l sa-ti vorbeasca despre acestea in momentele voastre fierbinti, asa aflii tot ce are in capsor, dar totodata il faci sa viseze la cele mai excitante situatii pentru el, chiar daca unele probabil nu le vei pune vreodata in practica, asa cum ar fi, de exemplu, sexul in 3...

9. Cu oralul cum stai?

Vai, dar nu-i asa de rau... Gandeste-te cat de mult iti place sa-l saruti, practic tot un fel de sarut este si sexul oral, doar ca... in alta parte! Sfatuitoarele noastre ne spun ca sunt cateva secrete care fac sexul oral unul extraordinar. Ii place sa te vada, asa ca nu te sfii si nu uita ca mai are doua “jucarii” in afara de organul principal care trebuie bagate in seama. Joaca-te si cu ele, framanta-le, cu limba, cu mana, cu ce vrei tu, dar cu blandete caci altfel s-ar putea ca in loc de placere sa simta durere. Fii dezinhibata, pentru el este unul dintre cele mai placute lucruri si il poti oferi chiar la... schimb, ce zici?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.