Setari Cookie-uri

Vineri seara, sex sub influenta...

In fiecare vineri seara, in creierele arse dupa saptamana de munca, bubuie chemarea weekend-ului, la care noi raspundem imbracandu-ne de club si pregatindu-ne de... orice nebunie! Cand vorbesc despre moda, aici pe Kudika si in orice alt context social, pornesc de la premisa ideala ca femeile se imbraca frumos pentru a se simti bine in propria lor piele. Dar daca luam in considerare cat de mult adevar e incapsulat in zicala Sufera baba la frumusete, si la cat de multa durere ne oferim voluntare cand incaltam o pereche de pantofi cu tocuri, probabil ca adevarul e putin mai nuantat. Intr-un interviu acordat recent pentru AceShowbiz.com in culisele unui eveniment din cadrul Fashion Week, actrita Lisa Edelstein isi dadea cu parerea pe tema asta, iar raspunsul ei mi se pare perspicace foc: Modul in care se imbraca femeile tine de celelalte femei. Ii au in vedere si pe barbati cand o fac, da dar e mai mult in ideea de a concura cu alte femei pentru atentia barbatilor.

Cercetatorii au observat ca barbatii inalti si cu voce groasa ne atrag mai mult – afirmatia asta nu pare descoperirea secolului, nuantele ei, insa, ne dau de gandit. 80% dintre femeile care dau anunt in ziar la sectiunea de “Matrimoniale” isi descriu barbatul ideal ca avand o inaltime de minim 1,80 m; o cerinta similara e inregistrata la bancile de sperma, iar cand vine vorba de un one-night stand, un schelet mai avantat e o conditie de-a dreptul necesara si suficienta! Si preferinta asta nu tine doar de factori biologici, caci se pare ca barbatii inalti nu sunt doar mai sanatosi ca inferiorii lor longitudinali, ci si mai banosi: calculata pe o perioada de 30 de ani de cariera, averea lunganilor o depaseste cu 100.000 de lire sterline pe cea acumulata de “piticotii” la 1,65 m.

Femeile sunt atrase de un nivel inalt de testosteron, care se traduce vizual intr-un maxilar puternic (de regula, o fata masculina), si auditiv, intr-o voce groasa. Insa aceleasi calitati le conectam involuntar cu o inclinatie mai pronuntata spre infidelitate: asadar, baiete, daca te recunosti in parametrii de mai sus, ai mari sanse sa pleci acasa cu o femeie la brat noapte de noapte – doar ca nu te astepta sa fie si aceeasi! Fetele ghicesc in masculinitatea unui tip un amant perfect, dar nu si un...armasar de cursa lunga; triajul asta e, ca un al saselea simt, motiv de mandrie pentru sexul nostru, clar avansat in cursa evolutiei. Pe de alta parte, evolutia omenirii in general iese perdanta din toata afacerea, caci daca femeile, determinate ca pe termen lung sa aiba alaturi un partener de incredere, se concentreaza pe specimenele “defectuoase”, combinatia genetica (a se citi: odrasla rezultata) va fi cam fasaita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.