Setari Cookie-uri

Vineri seara, sex sub influenta...

In fiecare vineri seara, in creierele arse dupa saptamana de munca, bubuie chemarea weekend-ului, la care noi raspundem imbracandu-ne de club si pregatindu-ne de... orice nebunie! Cand vorbesc despre moda, aici pe Kudika si in orice alt context social, pornesc de la premisa ideala ca femeile se imbraca frumos pentru a se simti bine in propria lor piele. Dar daca luam in considerare cat de mult adevar e incapsulat in zicala Sufera baba la frumusete, si la cat de multa durere ne oferim voluntare cand incaltam o pereche de pantofi cu tocuri, probabil ca adevarul e putin mai nuantat. Intr-un interviu acordat recent pentru AceShowbiz.com in culisele unui eveniment din cadrul Fashion Week, actrita Lisa Edelstein isi dadea cu parerea pe tema asta, iar raspunsul ei mi se pare perspicace foc: Modul in care se imbraca femeile tine de celelalte femei. Ii au in vedere si pe barbati cand o fac, da dar e mai mult in ideea de a concura cu alte femei pentru atentia barbatilor.

Mergand pe rationamentul acesta, deci, aventurile de o noapte rezultate in sarcini accidentale nu sunt chiar asa un capat de tara – dimpotriva, cuplarile dictate de atractie pura inseamna ca doua coduri genetice vorbesc pe aceeasi limba. Acum, serios, insa, nu multe dintre noi ar trece la rubrica succeselor un one-night stand care se lasa cu test de sarcina pozitiv – oricat de perfect ar fi cocktail-ul genetic! Poate, totusi, informatia asta e benefica pe plan psihologic: dupa ce-ai dat cu coscogeamite bata-n balta, te ierti mai usor daca te asigura cutare X din laboratorul Y ca totul a fost scris deja...in codul genetic, nu in stele. Desi, atunci cand o comiti, cand esti pierduta in magia clipei, determinismul pare cosmic. Cum altfel sa te fi convins un “el”, caruia nici numele nu i l-ai retinut, ca e o idee buna sa mergi cu el acasa? Cum altfel decat... prin farmec?

Una din 20 de femei ar da vina pe alcool! Dupa chestionarea a 3000 de femei, cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, un studiu recent a scos la iveala ca, in medie, o femeie s-a culcat la viata ei cu 8 barbati... si a fost beata cu cel putin 5 dintre acestia! Daca 48,5 % dintre femei recunosc ca prefera sa faca sex cand au cateva bauturi la bord, nu e de mirare ca un one-night stand la activ face deja parte, neoficial, din tolba de boroboate asa-zis “specifice varstei”. Iata ce are de comentat Kathryn Lakeland, o reprezentanta a companiei care a comandat studiul (FemFresh): “Faptul ca alcoolul joaca asa un rol important in vietile romantice ale femeilor arata ca ele au nevoie de un plus de incredere in sine cand se pune problema ghidusiilor din dormitor. Desi multe femei pretind ca beau doar pentru ca asta se face de regula la intalniri amoroase, un procentaj major pur si simplu refuza sa intre sub cuvertura fara un strop de alcool care sa le dea curaj. Dar actionand astfel, multe femei risca sa isi piarda controlul – iata cand aventurile de-o noapte tind sa aiba loc, mai cu seama.”

Intr-adevar, alcoolul ne dezinhiba, ceea ce pune mintea in regim de repaos, “permitand” instinctelor si chemarilor trupului sa preia fraiele – si am vazut cat de viclean e codul nostru genetic! Asadar, inainte sa iesiti in club asta seara, cantariti problema cu seriozitate... dupa care puneti seriozitatea-n cui si pregatiti-va de distractie, pe uscat sau nu :)

Un articol realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.