Setari Cookie-uri

Orgasmul, pilula magica a sanatatii

O viata sexuala satisfacatoare e o necesitate cand vine vorba de fericirea oricarei persoane, barbati si femei deopotriva. Totusi povestea nu se termina aici. Se pare ca femeile care au orgasm des sunt mai active decat cele cu o viata sexuala nesatisfacatoare, mai mult decat atat, acestea sunt mai ferite de boli decat restul femeilor.

Expertii iti mai dau si cateva sfaturi pentru a ajunge la orgasm in ideea ca o partida de sex reusita te va face sa te simti mai bine si sa astepti cu nerabdare urmatorul moment de intimitate.

1. Relaxarea e unul din cuvintele cheie pentru atingerea unui orgasm. Daca te gandesti tot timpul ca trebuie neaparat sa atingi acel punct culminant atunci probabil ca nu se va intampla. Ideea e ca atunci cand vine vorba de sex nimic nu ”trebuie”, totul se face din placere. Daca iti incarci mintea cu astfel de ganduri nu vei face decat sa te gandesti la altceva in timpul in care ar trebui de fapt sa te bucuri de fiecare atingere. Dupa cum bine stii, nu conteaza doar destinatia ci si drumul pana acolo.

In plus, elimina din jurul tau orice ar putea sa te distraga. Cand faci sex nu e momentul cel mai bun sa iti arunci ochii pe ceas, sa te gandesti oare cine tocmai te-a sunat sau cine ti-a trimis mesaj. De asemenea, sexul cu un ochi pe TV (pentru ultima stire, finalul filmului sau rezultatul meciului) si unul pe partener nu va face decat sa iti distraga atentia si sa diminueze sansele de a ajunge la orgasm.

2. Sexul nu se gandeste, se face (e indicat sa te gandesti totusi bine inainte de a alege partenerul si momentul in care faci sex). O data ce ai ajuns in dormitor e momentul sa nu mai analizezi ce se intampla sau sa iti planifici miscarile. Trebuie doar sa te lasi purtata de val si sa faci ceea ce simti. Nu mai despica firul in patru si nu te mai intreba daca ar trebui sa faci o miscare sau alta.

3. Sex + Comunicare = Orgasm, cel putin asa sustin expertii. Si nu se refera doar la vorbele dulci premergatoare distractiei din dormitor ci si la conversatia din timpul ei. Spune-i partenerului tau ce iti place si ce nu iti place, ce te-a facut sa te simti bine inainte si care sunt zonele tale erogene. In plus, orice alte zgomote cauzate de placere sunt binevenite. Au trecut de mult zilele in care sexul trebuia sa se faca in intuneric si liniste. Vei vedea astfel ca rutina sexuala se va transforma intr-un ritual pe care il vei astepta cu nerabdare
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.