Setari Cookie-uri

Orgasmul, pilula magica a sanatatii

O viata sexuala satisfacatoare e o necesitate cand vine vorba de fericirea oricarei persoane, barbati si femei deopotriva. Totusi povestea nu se termina aici. Se pare ca femeile care au orgasm des sunt mai active decat cele cu o viata sexuala nesatisfacatoare, mai mult decat atat, acestea sunt mai ferite de boli decat restul femeilor.

4. Lasa-ti imaginatia sa iti conduca viata sexuala. Iti doresti ceva anume, exista vreo circumstanta care te innebuneste de placere? Atunci pune-o in practica, experimenteaza si vei afla astfel ce iti place si ce nu. Nu conteaza ca fanteziile tale presupun materiale pornografice, accesorii sau costume. Daca te fac sa te simti bine ce rost are sa le excluzi pe motiv ca lumea le considera imorale? Degeaba rosesti pana in varful urechilor si nu esti in stare sa mai scoti nici un cuvant, daca iti doresti ceva e mai bine sa ii dezvalui partenerului tau fantezia respectiva decat sa o refulezi. E foarte posibil sa fie incantat de perspectiva. Secretul pentru o viata sexuala sanatoasa si prin urmare fericita e sa iti lasi inhibitiile la usa dormitorului.

5. Explica-i partenerului tau, in caz ca nu stie, ca amandoi trebuie sa va bucurati cum trebuie de sex. Daca tu consideri ca partida de sex nu s-a terminat in timp ce partenerul tau deja si-a luat portia de orgasm atunci e bine ca acesta sa stie ca mai are un pic de munca pana sa primeasca telecomanda televizorului.

Un articol de Ioana I.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.