Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale cu cate un smen picant

Toata lumea cauta senzatii noi in fiecare lucru pe care il face iar dormitorul nu scapa de aceasta regula. Viata sexuala e ultimul domeniu in care ar trebui sa ne complacem in rutina. Nu ca ar fi ceva gresit cu pozitiile clasice, insa trebuie sa recunoastem ca rutina nu e un lucru bun. Aceasta aduce cu sine plictiseala ceea ce garanteaza, pe termen lung, o insatisfactie profunda cu viata noastra sexuala. Bineinteles ca iubirea poate compensa pentru monotonia din dormitor asa cum poate compensa cam pentru orice orice altceva dar, sincer, nu e mai bine sa nu fie cazul?

Pentru a modifica putin aceasta pozitie partenera poate ridica doar unul dintre picioare pe umerii barbatului celalalat ramanand intins pe saltea. Barbatul o va ajuta sa alunece usor intr-o parte (spre directia piciorului intins pe saltea) astfel incat fiecare penetrare sa stimuleze punctul G. In plus, ambele maini ale partenerului vor fi disponibile pentru a mangaia sanii, fundul sau clitorisul.

3. Doggy style … in picioare

Doggy style cunoscut la noi si ca ”stilul caprei” a devenit, fara nici o indoiala, o pozitie clasica; aceasta presupune ca femeia sa stea “in patru labe” iar barbatul sa o penetreze pe la spate. Poate ca primitivismul inerent al acestei pozitii mai inroseste cativa obraji mai pudici insa profunzimea penetrararii garanteaza un orgasm de neuitat.

Pozitia pe care dorim sa v-o prezentam imprumuta anumite elemente de la popular “doggy style” insa, in cazul acesta, partenera sta in picioare si se apleaca putin inainte. Aceasta pozitie pune mai multa presiune pe punctul G decat varianta de plecare deoarece miscarile parterelui se vor lovi de partea cea mai sensibila a vaginului. Pentru mai multa sustinere te poti apleca peste o masa sau peste masina de spalat (daca e pusa si in functiune, vibratiile iti vor garanta un orgasm rapid si de neuitat).

4. Sex in pas de dans

O alta adaptare a pozitiei misionarului, aceasta varianta e una foarte pasionala si apreciata in special de femei. De data aceasta barbatul preia complet controlul insa e necesar ca acesta sa fie pregatit sa sustina intreaga greutate a partenerei. Aceasta pozitie aminteste de pasionalul tango argentinian. Partenerii se privesc ochi in ochi iar femeia cuprinde cu piciorul talia iubitului. In cazul in care aceasta e mai mica de statura partenerul va fi nevoit sa o ridice si sa-si indoaie genunchii pentru a o putea penetra. Pentru aceasta pozitie nu ai nevoie decat de un perete de care partenera sa fie “tintuita” si multa multa pasiune.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.