Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale cu cate un smen picant

Toata lumea cauta senzatii noi in fiecare lucru pe care il face iar dormitorul nu scapa de aceasta regula. Viata sexuala e ultimul domeniu in care ar trebui sa ne complacem in rutina. Nu ca ar fi ceva gresit cu pozitiile clasice, insa trebuie sa recunoastem ca rutina nu e un lucru bun. Aceasta aduce cu sine plictiseala ceea ce garanteaza, pe termen lung, o insatisfactie profunda cu viata noastra sexuala. Bineinteles ca iubirea poate compensa pentru monotonia din dormitor asa cum poate compensa cam pentru orice orice altceva dar, sincer, nu e mai bine sa nu fie cazul?

5. Reverse Cowgirl cu recuzita

Cowgirl cunoscuta mai bine ca “femeia desupra” (woman on top) e o pozitie ce pune fraiele in mainile femei. Aceasta pozitionare ii da femeii ocazia de a detine control deplin asupra vitezei si unghiului de penetrare. Ea impune ritmul prin urmare ea face regulile iar barbatul nu are altceva de facut decat sa se bucure de priveliste.

In cazul variantei pe care dorim sa v-o prezentam femeia ramane deasupra barbatului insa ambii sunt orientati cu fata in aceeasi directie. Pentru a spori placerea iti recomandam sa introduci in ecuatie si un scaun. Partenerul se aseaza normal pe scaun sprijinindu-se de spatar in timp ce femeia se pozitioneaza in poala lui (cu spatele spre el). E indicat ca picioarele acesteia sa ramana pe podea astfel incat sa se poata misca dupa cum prefera. Vei observa ca nivelul de placere creste si ca aceasta varianta iti confera chiar mai mult control decat pozitia de inceput.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.