Setari Cookie-uri

Dragoste wireless: Top 10 cele mai ciudate site-uri de online dating

Internetul are cate ceva pentru toata lumea; fie ca vrei sa te distrezi, sa cauti informatii, senzatii tari, chiar si iubire, cu o conexiune si cateva click-uri vei avea in fata in cateva secunde tot ceea ce iti doresti. Intalnirile pe internet ce se continua in viata reala nu mai sunt demult ceva neobisnuit, prin urmare si site-urile de socializare unde fiecare isi cauta perechea au devenit ceva normal in peisajul relatiilor.

3. Ashley Madison

Desi numele nu spune prea multe, acest site este dedicat persoanelor casatorite. Ashley Madison este restrictionat pentru Romania astfel incat tot ce va putem spune despre site vine prin intermediari. Aici cei casatoriti isi pot aranja o intalnire cu alte persoane ce se bucura de acelasi statut marital. Inca de pe prima pagina vizitatorii sunt intampinati de motto-ul “Viata e scurta. Implica-te intr-o aventura” (Life is Short. Have an Affair). Asley Madison doreste sa creeze legaturi intre oameni casatoriti a caror actuala relatie ii plictiseste. Conform Shop at Home, site-ul are si un “buton de panica” pentru cazul in care partenerul de viata intra in camera in timpul discutiilor.

4. Trek Passions

Dedicat celor interesati de SF site-ul aduna fani ai serialului Star Trek si ai vestitei saga Star Wars (Razboiul Stelelor) dar nu numai si le gaseste perechea. Trek Passions le promite vizitatorilor ca vor putea cunoaste oameni ce ii citesc pe Isaac Asimov, Arthur C. Clark, Ben Bove, Robert A. Heinlen etc. astfel incat fie ca isi doresc sa intalneasca pe cineva cu aceleasi pasiuni, fie ca vor sa aiba cu cine sa mearga la conferintele de science fiction, fie ca isi doresc mai mult decat atat, acesta e locul potrivit pentru ei. Principalii abonati ai site-ului par sa sublinieze inca o data ca atat Star Trek cat si Star Wars sunt mult mai mult decat filme sau chiar francize, pentru unii oameni ele devin un stil de viata.

5. Pounced

Pounced
este un site dedicat iubitorilor de costume de plus. Conform site-ului acesta este locul ideal pentru a cunoaste alti pasionati de costume de plus care te transforma intr-un animal dragut si pufos. Asa ca daca ai un fetis pentru blanite si iti doresti in adancul sufletului sa devii un animal din plus aici e locul pentru tine. Cine suntem noi sa judecam?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.