Setari Cookie-uri

Dragoste wireless: Top 10 cele mai ciudate site-uri de online dating

Internetul are cate ceva pentru toata lumea; fie ca vrei sa te distrezi, sa cauti informatii, senzatii tari, chiar si iubire, cu o conexiune si cateva click-uri vei avea in fata in cateva secunde tot ceea ce iti doresti. Intalnirile pe internet ce se continua in viata reala nu mai sunt demult ceva neobisnuit, prin urmare si site-urile de socializare unde fiecare isi cauta perechea au devenit ceva normal in peisajul relatiilor.

10. PURRsonals si Equestrian Singles

Acestea sunt doua dintre site-uri ce vor sa ii ajute pe iubitorii de animale sa isi gaseasca perechea. Si cum nu poti combina spre exemplu pe cineva cu un caine cu cineva cu o pisica (asta daca nu vrei sa asisti la scene asemanatoare cu cele din Tom si Jerry) fiecare dintre site-uri e specializat pe un anumit animal. PURRsonals doreste sa aduca impreuna iubitori ai pisicilor de pretutindeni pentru noi prietenii si relatii pe viata in timp ce Equestrian Singles se recomanda ca fiind “comunitata cea mai stilata” dedicata pasionatilor de echitatie.

Printre site-urile de nisa profilate pe online dating se mai inscriu si Wine Lover's Match adesat iubitorilor de vinuri, Green Singles dedicat ecologistilor, The Athlasphere construit pentru cei ce traiesc dupa realismul rece prezentat in cartile scriitoarei Ayn Rand si Scientific Match ce te invita sa descoperi magia chimiei cu ajutorul programarii genetice. Acesta din urma foloseste o tehnica de analiza a ADN-ului pentru a-ti gasi pe cineva cu care sa te potrivesti. Trebuie mentionat ca site-ul face asta contra sumei de aproximativ 1 996 $.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.