Setari Cookie-uri

Dragoste wireless: Top 10 cele mai ciudate site-uri de online dating

Internetul are cate ceva pentru toata lumea; fie ca vrei sa te distrezi, sa cauti informatii, senzatii tari, chiar si iubire, cu o conexiune si cateva click-uri vei avea in fata in cateva secunde tot ceea ce iti doresti. Intalnirile pe internet ce se continua in viata reala nu mai sunt demult ceva neobisnuit, prin urmare si site-urile de socializare unde fiecare isi cauta perechea au devenit ceva normal in peisajul relatiilor.

6. Pot Partner si 420

Pot Partner si 420 sunt dedicate fumatorilor de marijuana. Gandindu-se la cat de greu le este unora sa gaseasca pe cineva care sa accepte pasiunea unora pentru un fum psihedelic, realizatorii acestor doua site-uri ii ajuta pe membri sa gaseasca pe cineva cu care sa imparta un fum. Atentie insa, site-urile nu pun la dispozitie si materialul de lucru. Se spune ca cei care se distreaza impreuna, raman impreuna. Cum marijuana e si ea o distractie pentru unii putem spune ca cei ce fumeaza impreuna sunt sortiti reusitei.

7. Meet Inmates

Meet Inmates e un site care te ajuta, dupa cum spune si numele, sa cunosti detinuti. Inca de la intrare site-ul te intampina cu urmatoarele cuvinte: “Detinuti americani atragatori si singuri cauta prieteni cu care sa comunice in scris.” Bineintels ca orice relatie de acest tip trebuie sa respecte regulile sistemului penitenciar federal american: accesul la internet este restrictionat astfel incat comunicarea se face prin scrisori clasice iar in cazul in care cineva doresti sa isi intalneasca perechea-detinut trebuie sa treaca prin filtre de verificare, garduri de sarma etc. Daca mai ies de aici si relatii de o viata atunci chiar ca iubirea poate trece peste orice.

8. Crazy Blind Date

Un site ce te invita sa lasi deoparte orice concept de securitate personala, Crazy Blind Date aranjeaza intr-un timp foarte scurt o intalnire cu cineva necunoscut intr-o locatie publica (baruri, cafenele etc.). De mentionat ca nu stii nimic despre persoana cu care te vei intalni, nici macar cum arata. Prin urmare intreaga structura a site-ului se bazeaza pe incredere oarba.

9. Geek to Geek

Geek to Geek se adreseaza tocilarilor: ”Cauti o intalnire cu un tocilar, vrei o poveste de dragoste cu un tocilar sau vrei un prieten tocilar?” Geek to Geek iti promite ca iti poate pune asta la dispozitie. Fie ca iti plac serialel SF, benzile desenate, puzzle-urile, stilurile anime sau manga, LARP-urile (Live- Action Role Playing- schimbari de rol in care participantii se imbraca si abordeaza comportamente ale eroilor pe care ii intruchipeaza) pe acest site vei gasi pe cineva cu care sa imparti aceste hobbiuri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.