Setari Cookie-uri

10 legi de capatai ale satisfactiei sexuale

O viata sexuala satisfacatoare e o conditie importanta a unei vieti fericite. Bineinteles ca exista o multitudine de alte lucruri care ne fac sa zambim in fiecare zi insa activitatea dintre asternuturi are o putere aparte asupra noastra. Nu putem fugi de adevar: suntem fiinte incarcate de energie sexuala.

3. Fii generoasa

Afla care sunt miscarile ce il fac pe iubitul tau sa innebuneasca si pune-le in practica. Descopera-i zonele erogene si nu te feri sa il intrebi care-i sunt fanteziile. Scopul actului sexual nu e doar acela de a obtine placere ci si acela de a oferi placere. Vei constata ca vei fi mai multumita atunci cand barbatul de langa tine e satisfacut.

4. Indruma-l

Poti sa il lasi sa-ti ghiceasca dorintele si nevoile si sa te plangi mai apoi ca nu esti deplin satisfacuta sau poti sa ii spui ceea ce vrei. Cand vine vorba de corpul tau tu esti expertul suprem. Afla ce iti provoaca placere si spune-i si jumatatii tale. Incurajeaza-l si dai indicatiile utile intr-o maniera placuta pentru amandoi. Ai grija ca indicatiile tale sa nu sune a ordine; doar faceti dragoste nu militarie. Iti va fi recunoscator deoarece va sti ce sa faca iar tu te vei bucura de efecte. Prin urmare toata lumea are de castigat.

5. Dezvaluie-i fanteziile tale

Fiecare om are propriile fantezii sexuale; unii sunt mai curajosi si le pun in practica, altii le tin ascunse rusinati de ce ar putea sa creada jumatatea lor. Daca exista vreo fantezie ce te aduce pe culmile extazului atunci gaseste o modalitate de a o pune in practica. Fie ca vorbim de costumatii, jocuri de rol sau jucarii, le gasesti cu usurinta pe piata. Calea spre placere trece prin minte asa ca lasa-ti imaginatia sa zboare si pune in practica dorintele tale ascunse alaturi de cel drag.

6. Ai incredere in iubitul tau si in placerea pe care ti-o poate oferi

Un barbat adevarat va avea intotdeauna ca scop nu doar satisfactia proprie ci si cea a partenerei. Prin urmare gandul ca ar putea sa te dezamageasca din acest punct de vedere poate avea efecte nefaste asupra lui. Arata-i ca ai incredere in el, ca el e singurul barbat din viata ta si ca atingerile lui te fac sa te simti implinita. Vei constata ca laudele tale il vor face sa fie si mai atent la nevoile tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.