Setari Cookie-uri

10 legi de capatai ale satisfactiei sexuale

O viata sexuala satisfacatoare e o conditie importanta a unei vieti fericite. Bineinteles ca exista o multitudine de alte lucruri care ne fac sa zambim in fiecare zi insa activitatea dintre asternuturi are o putere aparte asupra noastra. Nu putem fugi de adevar: suntem fiinte incarcate de energie sexuala.

7. Preia initiativa

Orice femeie se simte dorita atunci cand iubitul ei face prima miscare. Situatia e asemanatoare si in cazul barbatilor. Chiar daca le place sa fie in control de multe ori isi doresc sa fie ei cei controlati. Atunci cand o femeie preia initiativa ii arata iubitului ei ca il doreste si ca doreste sa il satisfaca. Alege un moment bun in care amandoi sunteti relaxati si lasa-l sa inteleaga ca il vrei atunci si acolo.

8. Fii deschisa la noutati

Nu poti sti daca ceva iti place sau nu pana nu incerci. Atata timp cat ceea ce propune partenerul tau ramane in limite legale si normale merita sa incerci. In felul acesta vei afla ce anume te excita si ce nu.

9. Nu uita ca sexul e un ritual si trebuie tratat ca atare

Sexul e un ritual asemanator cu cel dintr-un templu in sensul ca trebuie sa implice si sa se adreseze si sufletului. Acesta evoca, la urma urmei, spiritualitatea relatiei. Nu trebuie tratat ca ceva lipsit de importanta a carui unic scop e sa aduca placere imediata. Prin urmare calitatea actului sexual va creste in momentul in care acordam atentie aspectelor rituale: momentul pe care il alegem, imbracaminte, locatie, muzica, luminari etc.

10. Foloseste-ti toate simturile

Placerea sexuala e strans legata de senzualitatea actului astfel incat sexul satisfacator trebuie sa implice toate simturile nu doar cel tactil. Foloseste uleiuri parfumate pentru masaj si lumanari parfumate pentru a-ti alinta simtul mirosului, pune o muzica in care te poti pierde si asculta respiratia partenerului tau pentru a simti cat mai bine intregul proces si simte-i gustul atunci cand il saruti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.