Setari Cookie-uri

5 Greseli pe care le fac femeile in relatii

Barbatii sunt renumiti pentru felul in care reusesc sa-si distruga relatiile. Unii inseala, altii uita ca o relatie presupune mai mult decat sex iar altii au impresia ca o data ce au cucerit o femeie nu mai e cazul sa depuna prea multe eforturi. Si exemplele ar putea continua. Insa nu putem ignora faptul ca si noi facem greseli ce ne costa uneori chiar relatia in care suntem.

Insa si mai grav e sa folosim actul sexual ca o arma pentru a induce un anumit comportament. Nu e tocmai corect sa il ameninti ca sistezi activitatea dintre asternuturi daca insista sa faca ceva ce nu iti convine cum ar fi sa iasa in oras cu prietenii la o bere. Astfel de utilizari nu fac decat sa diminueze importanta actului sexual acesta incetand sa mai semnifice apropierea dintre doi oameni.

5. Ultimul punct pe lista de discutie e unul ce ramane pe agenda de dezbateri. Ne referim aici la transformarea multor femei din iubite in mame imediat dupa ce relatia s-a asezat. Aceasta este o problema des intalnita in cazul relatiilor de lunga durata cand femeia se obisnuieste treptat sa se ocupe de fiecare aspect al vietii partenerului (ca asa a invatat-o mama ca se face). Si de unde la inceput ea era in ochii iubitului o vampa ce il punea pe jar ajunge sa capete un aer matern. Bineinteles ca sunt si barbati care prefera asta din pura comoditate; e mai usor ca partenera sa se ocupe de tot in timp ce ei se uita la TV. Insa cei mai multi barbati prefera sa isi vada iubita ca o fiinta plina de sexualitate (desi multi nu ar renunta nici la avantajele pe care le au in situatia data).

Asta nu inseamna ca trebuie sa incetezi a mai avea grija de iubitul tau, ci sa impui un comportament asemanator din partea lui. Intr-o relatie normala ambii parteneri trebuie sa isi asume responsabilitati egale chiar si cand acestea se refera la treburile casnice.


Un articol de Ioana

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.