Setari Cookie-uri

10 in Agenda Romantica din 2010

Un nou an inseamna, printre altele, o noua sansa la fericire. Acesta poate reprezenta imboldul necesar pentru a reaprinde flacara pasiunii in viata de cuplu si pentru a te apropia mai mult de cel iubit. O data cu noul an poti pune deoparte frustrarile si problemele din trecut incepand astfel un nou capitol, mai bun decat cel vechi.


5. De acum inainte nu ne vom mai sacrifica relatia in favoarea prietenilor, rudelor sau sefilor

Implicati-va cu adevarat in relatie si dati iubirii sansa pe care o merita. Amintiti-va ca la sfarsitul zilei sau la sfarsitul timpului pe care il aveti pe pamant singurul lucru care conteaza e iubirea ce va leaga. Chiar daca va e frica, chiar daca sunteti obositi, nervosi sau ocupati gasiti-va timp si rabdare pentru cel/cea cu care impartiti patul. Obligatiile de munca, sociale sau familiale nu vor mai interveni intre voi si nu va vor mai fura din putinul timp pe care il aveti impreuna. Aveti dreptul sa fiti egoisti cand vine vorba de iubire.

6. Nu vom uita sa ne facem mici surprize unul altuia

Micile gesturi fac deliciul oricarei relatii. Cui nu ii place sa fie surprins cu un mic picnic romantic sau cu un cadou (nu neaparat scump)? Si cui nu ii place sa vada bucuria intiparita pe fata celuilalt la descoperirea surprizei? Fiecare dintre voi trebuie sa intre atat in papucii celui ce ofera cat si in ai celui ce primeste, fara a tine insa scorul.

7. Ne vom da intalnire in fiecare saptamana

Daca locuiti impreuna si va vedeti in fiecare zi nu inseamna ca nu puteti sa va dati o intalnire si sa va comportati ca si cum ati fi la inceput. Imbracati-va si aranjati-va adecvat, flirtati si permiteti-va mici mofturi: un spectacol deosebit, o plimbare sub clar de luna etc. Nu veti discuta ce trebuie sa faceti cand ajungeti acasa si nu va veti gandi la treburile din ziua urmatoare. Veti fi prezenti fizic si psihic la intalnire.

8. Nu ne vom neglija aspectul fizic

Timpul si certitudinea ca avem pe cineva langa ne ajuta sa ne delasam (si vorbim aici despre ambele sexe). Cine spune ca aspectul nu conteaza se amageste. Bineinteles ca il iubim pe cel drag asa cum este dar am fi si mai innebuniti dupa jumatatea noastra daca am vedea ca vrea sa fie in cea mai buna forma posibila. Prin urmare apucati-va de sport impreuna: mergeti la sala, faceti jogging sau jucati basket. In plus, exercitiile fizice vor avea un efect pozitiv asupra increderii de sine si asupra libidoului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.