Setari Cookie-uri

10 in Agenda Romantica din 2010

Un nou an inseamna, printre altele, o noua sansa la fericire. Acesta poate reprezenta imboldul necesar pentru a reaprinde flacara pasiunii in viata de cuplu si pentru a te apropia mai mult de cel iubit. O data cu noul an poti pune deoparte frustrarile si problemele din trecut incepand astfel un nou capitol, mai bun decat cel vechi.

9. Vom discuta despre sex atat in dormitor cat si in afara lui

Cand o relatie se maturizeaza avem impresia ca stim tot ce e de stiut despre partenerul/a de viata, mai ales cand vine vorba de sex. Ni se pare ca acum totul e mult mai usor deoarece stim ce trebuie sa facem si ce nu. Prin urmare nu prea mai vedem rostul unei discutii pe acest subiect. Si totusi multe persoane ar vrea sa discute despre sex cu cel drag, sa ii dezvaluie fanteziile lor sexuala si sa ii spuna ceea ce le place sau nu- problema e ca nu stiu cum sa inceapa aceasta conversatie. In plus, exista intotdeauna teama de a nu-l rani pe cel drag facandu-l sa creada ca nu esti satisfacut/a. Pentru asemenea subiecte alegeti intotdeauna un moment neutru, spre exemplu cand pregatiti masa, explicati cat mai simplu si mai pasnic si ascultati intotdeauna cu calm raspunsul partenerului.

10. Vom scoate televizorul/ laptopul din dormitor

Tineti minte timpurile acelea in care nu aveati nevoie de nimic care sa va distreze? Voi erati de ajuns: vorbeati inainte de culcare, adormeati impreuna, va trezeati impreuna. Intre timp lucrurile s-au schimbat si ultimul care adoarme stinge televizorul. Deveniti treptat doi straini care impart un pat. Promiteti-va unul altuia ca in momentul in care intrati in dormitor ramaneti doar voi doi si va ganditi numai la voi si la relatia voastra.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.