Setari Cookie-uri

Ghidul relatiilor pentru Sfantul Valentin

E usor sa zicem ca de Sfantul Valentin sarbatorim iubirea, e putin mai greu sa ne dam seama ce anume trebuie sa facem pentru ca aceasta zi sa fie una reprezentativa pentru relatia noastra. Dificultatile ce apar sunt datorate in principal faptului ca fiecare relatie e diferita, avand un ritm particular de dezvoltare.

Cat despre cadouri, cina pregatita de tine te scuza de alte eforturi. Eventual pregateste o felicitare cu un mesaj pe masura sentimentelor ce va unesc. Daca tii neaparat sa cumperi si un cadou atunci alege ceva cu o semnificatie deosebita pentru el.

3. Relatie stabila (pana in 2 ani)

Ziua Indragostitilor ar trebui sa fie pentru voi o ocazie sa va sarbatoriti iubirea. Prin urmare va recomandam sa petreceti intreaga zi impreuna. Trezeste-ti iubitul cu un mic dejun simplu servit la pat. Avand in vedere ocazia poti strecura printre farfurii si un biletel cu un mesaj dragastos sau chiar inimioare comestibile (paine prajita taiata in forma de inima, o bomboana de ciocolata la cafea etc.) .

Poti pregati mai multe cadouri micute, nu neaparat scumpe ci romantice (un ursulet de plus, o poza inramata cu voi doi, un biletel de dragoste) pe care sa le pui prin locurile unde stii ca umbla (sertarul cu haine, polita din baie etc.).

Incercati sa transformati ziua aceasta intr-una speciala facand ceva diferit. Daca sunteti tipul de cuplu care e tot timpul in oras atunci puteti ramane acasa pentru o petrecere in doi. Din contra, daca v-ati obisnuit sa va petreceti timpul liber mai mult acasa atunci imbracati-va la patru ace si mergeti in oras. Nu uitati sa faceti rezervari in locurile in care doriti sa ajungeti. Pentru a face ceva cu adevarat iesit din comun puteti recrea de Ziua Indragostitilor prima voastra intalnire.



4. Relatie pe termen lung (peste 2 ani)

In cazul unei relatii pe termen lung e important sa folosesti aceasta ocazie pentru a-i arata jumatatii tale ca il pretuiesti acum la fel de mult ca la inceputul relatiei. E un moment bun sa uitati de probleme de familie, sa puneti in spate motivele de cearta si sa va uitati spre viitor. Incercati sa faceti din aceasta zi un motiv sa va iertati unul altuia toate greselile.

Un mod bun de a face asta e sa plecati cateva zile din oras si sa va relaxati impreuna departe de stresul si problemele de acasa. Daca aveti si copii atunci incercati sa ii lasati la bunici astfel incat sa aveti putin timp pentru voi.

Cat despre cadouri recomandarea noastra e sa alegi ceva ce partenerul isi doreste din tot sufletul. Lasa cadourile generice sau lucrurile necesare deoparte si implineste-i un vis, oricat de mic ar fi el.











Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.