Setari Cookie-uri

N-am apucat sa te cunosc prea bine, dar mi-as dori

Uneori inca mai caut urmele din timpul trecut. Doar cand ma simt singura imi place sa imi aduc aminte de clipele frumoase.

Numai ca nu a fost sa fie... imbracata de bal, cu o rochita nu foarte lunga, i-am atras imediat atentia. A uitat de ea si s-a ocupat de mine, ca doar ...era sa ma accidenteaz. Imediat ne-am cunoscut, poate prea repede , zic eu acum. Cum am aflat ca il cheama Andrei, mi-am zis: coincidenta asta sigur nu-i intamplatoare!

Sub ochii prietenului meu…ne-am aruncat priviri languroase toata seara. Desi nu imi imaginam ca as fi fost in stare de asa ceva, Andrei avea un sarm aparte, un zambet frumos care ma atragea ca un magnet.

A doua zi parca eram ametita. Insa, intamplarile precedentei seri mi se derulau clar, ca intr-un film. Pentru a ma convinge de autenticitate primesc si un mesaj pe telefon: “N-am apucat sa te cunosc prea bine, dar mi-as dori. Accepti o intalnire?” semnat... Andrei, evident. Am simtit cum inima imi batea cu putere si m-au trecut mii de fiori. Cum era posibil sa ma indragostesc asa…dintr-o data. Am acceptat, n-am rezistat tentatiei.

In aceeasi zi, am luat decizia sa vorbesc cu prietenul meu, oricum usor bulversat, dupa intamplarile de aseara. I-am marturisit sincer ca nu vreau sa-l mint, dar nu mai credeam in reusita relatiei noastre. Era un baiat cuminte, respectuos si macar atat merita: adevarul. Mi-a mai spus doar atat: “Sper sa fii fericita cu noua ta alegere. ” M-am gandit ca o sa-i treaca, sigur va umple altcineva golul lasat de mine.

Eu mi-am vazut de drum mai departe, orbita parca. M-am intalnit cu Andrei. Acum, ca-l observam mai bine, mi-am dat seama ca e mai mare decat mine…nu cu mult, credeam eu. Avea 25, desi eu ii dadeam mai putin. Era mai mare cu 7 ani decat mine, dar parca nimic nu mai conta. De cand ne-am intalnit si timp de 5 luni, traiam parca intr-un vis cu Andrei al meu. Desi uneori ne intalneam la ore tarzii, sau mai lipseam de la scoala pentru el, nu conta. Era glumet, afectuos si imi vorbea atat de frumos.

Am patit insa un lucru ciudat. Mai repede decat mi-as fi imaginat, urma sa ma trezesc la realitate. In cel mai crud mod. Fara sa stiu ca el e insurat, mai rau astepta si un copil, ma intalneam cu el, surazatoare, gandindu-ma ca sunt cea mai norocoasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.