Setari Cookie-uri

N-am apucat sa te cunosc prea bine, dar mi-as dori

Uneori inca mai caut urmele din timpul trecut. Doar cand ma simt singura imi place sa imi aduc aminte de clipele frumoase.

Sotia lui, care nu stiu de unde aflase de mine si care stia despre el ca e un fustangiu, mi-a trimis un mesaj intrebandu-ma daca doresc sa fim prietene. Am ignorant mesajul, mai ales ca nu stiam cine e si de ce ma cauta.

In ciuda acestui fapt, la aproape doua luni, cand dadusem uitarii mesajul, am fost invitata, culmea! chiar de fostul meu prieten Mircea...la un botez. Nervoasa ca e atat de insistent, stiind ca Andrei este acum iubitul meu, am acceptat totusi, gandindu-ma ca poate asa o sa-mi rascumpar greseala din trecut. Nu i-am spus iubitului meu, de teama ca m-ar intelege gresit si oricum, urma sa plece din oras in weekend-ul respectiv.

Nici intr-un film nu poate fi mereu adevarat, si totusi in viata se intampla . Toata aceasta ata era cusuta, de nimeni altcineva, decat de sotia lui, care dorea sa imi deschida ochii. O fata finuta, alta in locul ei, m-ar fi calcat in picioare in plina strada, in schimb ea mi-a dat o lectie de viata.

La restaurant, s-au intalnit parintii copilului, nasii, invitati, ce mai ca la botez. Nu mica mi-a fost mirarea cand l-am intalnit acolo si pe Andrei. Usor schimbat la fata de data asta, cam vesel, balbaindu-se in explicatii.

Am crezut ca e o farsa, ca cineva isi bate joc de mine. Ma simteam urmarita si nu mai realizam ce se intampla. Cine e persoana care ma spioneaza? Chiar voiam sa o cunosc. Nervoasa cautam in jur cu privirea, desi aveam impresia ca eu sunt cea spionata. Si brusc a venit ea la mine, o fata , poate mai mare cu 3-4 ani decat mine si mi-a cerut sa vorbim, sa fim doua “prietene” pentru ca , spunea ea, si ochii i s-au impaienjenit de lacrimi, avem un “prieten” comun: Andrei.

Intre timp, Mircea si-a facut de lucru pentru a ne lasa timp liber sa ne cunoastem. A fost poate cea mai trista seara, cel mai dezolant moment din viata mea. In primul rand Andrei , tatal unui copilas de doar cateva saptamini, a profitat de naivitatea mea, in al doilea rand pt ca si acum tragea cu ochiul la fuste scurte si cel mai rau...as fi vrut sa ma palmuiasca sotia lui, nu sa imi dea o lectie de morala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.