Setari Cookie-uri

Esti predispusa sa-i fii infidela?

Fie ca suntem intr-o relatie sau nu, deseori ni se-ntampla sa intorcem capul dupa un necunoscut care tocmai ne-a aruncat un zambet sau o privire admiratoare. Sau pur si simplu il privim cu interes, complimentandu-l in sinea nostra pentru felul in care arata. Dilema este urmatoarea, ne multumim doar cu un joc de priviri inocente sau ne dorim mai mult.

Insa, uneori s-ar putea sa spui STOP prea tarziu. Tentatia apare la orice pas si in functie de situatie, se poate dovedi mai ispititoare. In special daca te afli intr-un club fara iubitul tau, care ti-a acordat inceredere si te-a lasat sa petreci “seara fetelor”. S-ar putea sa iti doresti mai mult daca toata seara n-ai facut altceva decat sa flirtezi cu nerusinare cu tipul hot de la masa de de vizavi. In special daca prietenele tale te incurajeaza spunanadu-ti ca e doar o joaca si iubitul tau nu va afla. Flirtul si aventura de-o noapte sunt doua lucruri distincte. Cu siguranta vei regreta si vei fi cuprinsa de remuscari daca vei ceda tentatiei.

Se stie, fiecare este considerat nevinovat pana la proba contrarie. Daca flirtul inocent este lipsit de consecinte, nu acelasi lucru se poate spune si despre infidelitate. Ea poate duce la pierderea increderii sau chiar la destramarea unei relatii. Flirtul este binevenit in testarea personalitatii sau a puterii de seductie. Insa daca avem de-aface cu un barbat extrem de atragator si experimentat, mai bine evitam orice contact.

Foto: www.hepta.ro

In forum, pe acelasi subiect:
Infidelitate
Ati inselat vreodata iubitul? si daca da, ati regretat?

Prieteni sau iubiti


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.