Setari Cookie-uri

7 metode prin care ne ascundem defectele in pat

Sa recunoastem, in calitate de reprezentate ale sexului frumos, acordam o mare importanta aspectului fizic. Insa, niciodata n-o sa fim multumite de corpul nostru, in special in intimitate.

Cu siguranta iubitului tau nu-i place sa faceti dragoste pe intuneric. Insa, daca aprinde lumina, primul gand care iti trece prin cap este sa te ascunzi imediat sub patura. Ca sa ajungeti la un acord , creeaza o atmosfera intima placuta cu ajutorul lumanarilor parfumate. Datorita luminii difuze, te vei simti mult mai confortabila iar el va fi incantat sa te admire in voie.

5. Lotiunea de corp

Pielea neteda, fina incita la mangaieri si atingeri cat mai tandre. Chiar daca n-ai avut timp de un gomaj si el te anunta ca este deja in drum spre tine, inca mai ai timp sa il impresionezi in bine. Fa un dus rapid si aplica apoi o lotiune de corp pentru pielea foarte uscata, insistand asupra picioarelor. Chiar daca nu te confrunti cu o astfel de problema, aceasta lotiune este mult mai hidratanta si hranitoare decat o lotiune obisnuita. Iti va lasa o piele matasoasa la atingere, plus un parfum placut.

6. Muzica in surdina

Uneori, in timpul actului sexual avem parte si de momente mai putin placute. Spre exemplu zgomotele cauzate de…o actiune intensa, nu ne creaza sigur o stare de confort. Pentru a le masca, ar fi ideal sa alegem de la inceput o muzica placuta, pentru o atmosfera cat mai romantica si relaxanta.

7. Camasa sexy de noapte

De cand incearca iubitul tau sa te ademeneasca sa-i adormi goala in brate dupa ce ati facut dragoste. Poate ti-ar surade si tie ideea dar, complexe legate de corpul tau nu-ti dau pace nici acum. De aceea alege o camasa de noapte moale, dintr-un material cat mai fin, care sa iti acopere o parte din corp. Te vei simti relaxata si sexy, acoperita doar cat este necesar.

In forum, pe acelasi subiect:
Regulile seductiei
Imaginatia si relatia intre parteneri

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.