Setari Cookie-uri

Sex? Nu, multumesc, poate mai tarziu!

Importanta sexului in cuplu s-a dezbatut intens, concluzia fiind ca o relatie nu poate rezista in timp fara acest ingredient.

Noutatile in materie de sex sunt intotdeauna binevenite. Indeparteaza monotonia si imbunatatesc relatia. Insa, trebuie sa va faca placere amandurora. Daca el iti impartaseste o fantezie ascunsa si fara sa astepte confirmarea ta, deja ti-a pregatit costumul din latex si asteapta intins pe pat sa-ti intrii in rol, nu trebuie sa intrii in piele unui personaj porno daca nu te caracterizeaza. Poti sa-i oferi o lectie, insa interpretata altfel: aminteste-i ca sexul implinit, are la baza dragoste, dorinta de a-l vedea pe celalat fericit, si nu in ultimul rand respect.

3.Vorbeste despre ce-ti place

Cand se afla pe drumul cel bun, n-ar strica sa-i dai si lui de veste. Daca observi ca devenit mai tandru, mai atent cu dorintele tale, profita si dezvaluie-i mai multe. Vorbeste deschis si spune-i ce-ti face placere sa experimentezi in pat. Alege momentul potrivit pentru a-i aduce la cunostinta si ce nu te incanta foarte tare.

De asemenea, propune-i si alte activitati menite sa va destinda. Timpul liber nu trebuie petrecut doar in dormitor. Un week-end la munte, un picnic in aer liber sau chiar o simpla plimbare prin parc, se vor dovedi foarte relaxante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.