Setari Cookie-uri

13 motive pentru a te alatura echipei lui Jacob

Chiar daca personajul lui Edward Cullen este mult mai mediatizat, preferat chiar de eroina seriei Amurg, acesta are un adversar pe masura. Redactorii revistei iVillage au intocmit un top 13 al celor mai importante motive pentru care Jacob s-ar dovedi o alegere mult mai buna pentru Bella:

O alta trasatura de caracter care-l diferentiaza de Edward. El este intotdeauna prudent, in special cand este vorba de siguranta Bellei. Jacob iubeste adrenalina, pericolul reprezentand pentru el cea mai buna metoda de distractie. Asadar, cam greu sa te plictisesti daca te afli in preajma lui.

5. Are un farmec deosebit

Bella se bucura nespus cand se reintalneste cu Jacob, considerandu-l mai mult decat un prieten bun. Chiar daca se despart pentru un timp, constata ca bunul ei amic ii lipseste enorm. Zambetul copliaresc inocent si veselia pe care i-o transmite cu atata naturalete, au determina-o pe aceasta sa reia legatura cu prietenul ei din copilarie.

6. Este preferat de Charlie

Edward are avantajul ca poate deslusi mai repede intentiile oricui, citindu-i gandurile. Aceasta tactica functioneaza de minune si in cazul lui Charlie, insa cu greu ii va ca castiga simpatia. Jacob nu intampina astfel de dificultati, deoarece este considerat aproape un membru al familiei. Deoarece a copilarit impreuna cu Bella, este preferatul serifului Swan.

7. In spatele zambetului strengar, ascunde un secret important


La prima vedere inofensiv, Jacob este mult mai puternic decat vrea sa arate. Desi nu se bucura cand Bella descopera ca si el apartine lumii supranaturale, incepe sa se folosesca de avantajele puterii lui. Chiar daca se transforma intr-un lup imens, puternic, acesta poate fi considerat cel mai bun prieten. Interesant, nu? Asemenea unui caine credincios (insa, de dimensiuni mult mai mari), este gata sa te inconjoare cu afectiune, dar te va apara cu propria-i viata daca e nevoie.

NEW YORK - JUNE 28: Actors Kristen Stewart and Taylor Lautner attend The Cinema Society Screening Of 'The Twilight Saga: Eclipse' at Crosby Street Hotel on June 28, 2010 in New York, New York. (Photo by Stephen Lovekin/Getty Images) 8. Este puternic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.