Setari Cookie-uri

13 motive pentru a te alatura echipei lui Jacob

Chiar daca personajul lui Edward Cullen este mult mai mediatizat, preferat chiar de eroina seriei Amurg, acesta are un adversar pe masura. Redactorii revistei iVillage au intocmit un top 13 al celor mai importante motive pentru care Jacob s-ar dovedi o alegere mult mai buna pentru Bella:

Cand apare pentru prima data in Amurg, Jacob nu impresioneaza prin calitati deosebite, fiind un simplu adolescent. Insa, in a doua parte a filmului se transforma radical. Actorul a pus pe el 15 kilograme de muschi, castigand si cativa centimetrii in plus. Asadar, personajul sau capata o infatisare noua, mult mai puternica si convingatoare.

9. Are un stil vestimentar comun

Edward da dovada de rafinament si eleganta cu fiecare aparitie. Jacob nu are nevoie de anumite haine care sa-l avantajeze. Desi are un stil vestimentar neglijent, arata grozav. Asadar, un punct in plus pentru el. Nu oricine arata bine in blugi rupti pe alocuri, tociti sau chiar patati cu ulei de motor.

10. Poate sa manance

Daca o va invita la restaurant pe iubita sa, vor savura impreuna mancarea. Se stie ca fetele adora cinele romantice, iar Jocob castiga relaxat si la aceasta categorie. Spre deosebire de Edward, care nu suporta mancarea oamenilor.

11. Iti sare in ajutor, exact atunci cand ai nevoie

Cand Bella este parasita de Edward, Jacob ii readuce pofta de viata, fiindu-i alaturi in cele mai grele momente. Sub stricta supraveghere, nu-i este teama sa o invete sa conduca motociclete ori sa faca scufundari. Cel mai important, Jacob ii salveaza viata Bellei, inainte ca fata sa se inece in ocean.

12. Este cel mai bun prieten


Nu de putine ori prieteniile stranse evolueaza intr-o poveste de dragoste sincera, neasteptata. Asa se-ntampla si-n cazul celor doi, deoarece Jake dovedeste ca poate fi nu doar un amic loial, ci si un iubit devotat. Asadar, grea alegere pentru Bella!

13. Nu reprezinta un pericol

De la inceputul relatiei, Edward trebuie sa lupte cu propriile instincte pentru a nu-i face rau celei pe care o iubeste. Jacob nu reprezinta nici un pericol pentru Bella, dimpotriva este cea mai buna optiune din mai mult puncte de vedere. Langa el isi va putea continua viata umana, fara sa se transforme in vampir.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.