Setari Cookie-uri

10 motive sa te alaturi echipei lui Edward

Odata cu premierea Eclipse, fanii peliculei s-au impartit in doua tabere. O parte il sustin pe vamiprul Edward, cealalta tabara fiind de partea varcolacului Jacob Black. Tu cu cine tii?

Bella a fost atrasa din prima clipa de aspectul diferit al vampirilor: pielea alba, care-i distingea de oamenii obisnuiti. In loc sa fie ingrozita, aceasta a fost pe loc feremcata de chipul lor perfect. De nenumarate ori, Bella compara infatisarea perfecta a vampirului cu cea a lui Adonis.

5. Nu este imun la sentimentele umane

Chia daca a fost transformat in vampir de mai bine de-un secol, Edward incepe sa resimta anumite sentimente uitate. O data cu iubirea, in sufletul lui prinde viata si gelozia, un sentiment nou, contrastant. Este gelos pe colegii de scoala ai Bellei, iar apoi pe Jacob, care se va dovedi un adevarat adversar de luat in seama.

6. Poate sa citeasca ganduri

Este singurul membru al familiei sale care poate sa citeasca gandurile oamenilor. Acest avantaj il ajuta sa sa anticipe anumite decizii. Insa, oricat de mult si-ar dori, gandurile Bellei raman pentru el un mister.

7. Este foarte protector

Matur, mult mai experimentat decat un tanar de varsta lui, manifesta o grija exagerata pentru siguranta Bellei. De aceea pune pe primul loc umanitatea ei, refuzand s-o transforme in vampir. Induplecat, intr-un final, pune o singura conditie: sa se marite cu el.

8. Este un tip cult

Spre deosebire de Jacob, care-si petrece viata in salbaticie si nu se arata foarte apropiat de carti, Edward este un tip cult. Mare admirator al muzicii clasice, acesta obisnuieste sa interpreteze la pian diferite piese dragi. Este pasionat si de lectura, istorie,de-alungul anilor manifestand interes pentru domenii cat mai variate. La ore isi uimeste mereu profesorii care nu-l pot prinde nepregatit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.