Setari Cookie-uri

Top 15 cele mai celebre saruturi lesbiene

Sarutul dintre doua femei reprezinta o imagine fierbinte pentru orice barbat. Insa, scenele pasionale care le au protagoniste pe cele mai sexy actrite de la Hollywood sunt urmarite cu intensitate maxima.

Sunt considerate cele mai sexy actrite de la Hollywood si pentru deliciul barbatilor, experimenteaza in acest film un sarut plin de pasiune.

7. Sarah Michelle Gellar si Selma Blair -
Cruel intentions

Scena sarutului dintre cele doua actrite a fost considerata pe drept cuvant, una dintre cele mai fierbinti din film. Michelle Gellar si Selma au fost rasplatite pentru presatia lor si cu un premiu. Nominalizate la MTV Awards 2000, au iesit invingatoare la categoria cel mai bun sarut.

6. Angelina Jolie si Wynona Rider- Girl Interrupted

Angelina Jolie a fost recompensata cu un Oscar in anul 200 pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Eroinele peliculei au interpretat roluri remarcabile, care impresioneaza. Scenele cu tenta sexuala sunt sarea si piperul acestui film; videoaici.

5. Sandra Bullock si Scarlett Johansson


Afectata de scandalul iscat de infidelitatea sotului ei, Sandra Bullock a primit anul acesta drept rasplata un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in filmul “The Blind Side” si un sarut provocator de la Scarlet Johansson in cadrul galei MTV Award 2010.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.