Setari Cookie-uri

Top 15 cele mai celebre saruturi lesbiene

Sarutul dintre doua femei reprezinta o imagine fierbinte pentru orice barbat. Insa, scenele pasionale care le au protagoniste pe cele mai sexy actrite de la Hollywood sunt urmarite cu intensitate maxima.

4. Angelina Jolie si Elizabeth Mitchell
Gia

Nu mai este o noutate ca Angelina Jolie interpreteaza cu placere roluri de femei lesbiene sau bisexuale. Aceasta a declarat ca ii plac barbatii dar si reprezentantele sexului frumos. In filmul Gia, Angelina interpreteaza foarte multe scene erotice alaturi de partenera sa, Linda.

3. Madonna si Britney Spears


Doua dive care au fost protagonistele supranumitului “Sarutul deceniului”. Fotografiile elocvente si filmarile de la fata locului au facut rapid inconjurul lumii. Acestea s-au sarutat in timp ce interpretau in duet piesa “Like a Virgin. ”

2. Salma Hayek si Ashley Judd –
Frida

Pelicula inspirata din viata Fridei Chalo este considerata de criticii de specialitate o adevarata capodopera. Desi filmul este presarat cu scene amoroase si detalii picante, sarutul dintre Salma si Ashely este de remarcat.

1. Scarlet Johansson si Penelope Cruz -
Vicky Cristina Barcelona

Pelicula lui Woody Allen le prezinta pe cele doua actrite intr-un trio amoros, presarat cu mult erotism, sex si umor. Filmul i-a adus lui Penelope Cruz un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.