Setari Cookie-uri

Regulile femeii moderne

De-a lungul istoriei, desi femeia era situata pe o treapta ierarhica inferioara barbatului, aceasta era cea care ii coordona fiecare miscare: Cleopatra si Caesar, printesa din Asia Centrala, Roxana, si Alexandru Macedon, Josephine si Napoleon.

De-a lungul istoriei, desi femeia era situata pe o treapta ierarhica inferioara barbatului, aceasta era cea care ii coordona fiecare miscare: Cleopatra si Caesar, printesa din Asia Centrala, Roxana, si Alexandru Macedon, Josephine si Napoleon.

Pornind de la surorile vietnameze Trung Trac si Trung Nhi, care au provocat o revolta impotriva chinezilor timp de patru ani, continuand cu neinfricata Sacagawea, care a calatorit mii de kilometri alaturi de Lewis si Clark si, totodata, purtandu-si copilul in spate intr-un rucsac improvizat si oprindu-ne la Ann Daniels, exploratoarea care a fost liderul a cinci expeditii polare, putem observa ca in timp, femeile au reusit sa se impuna, indiferent de situatia si de statutul lor social.

Caracteristicile femeii moderne

Femeia moderna a reusit sa se impuna, preluand initiativa in majoritatea situatiilor si reusind sa fie independenta. In viziunea femeii moderne statutul financiar este extrem de important, oferindu-i siguranta materiala de care are nevoie si o cariera prospera.

In ceea ce priveste aspectul fizic, ea stie ca totul se rezuma la partea exterioara si de aceea pune mare accent pe imagine, garderoba sa aratand ca un boutique clasic frantuzesc. Shopping-ul nu reprezinta doar un mod de a cheltui bani, ci si un moment de relaxare, o pasiune, o arta contemporana in viziunea ei.

Femeia a invatat sa se respecte si sa se pretuiasca, fiind constienta de faptul ca respectul celorlalti vine o data cu respectul de sine. De aceea, ea viziteaza tot mai des saloanele de frumusete, lasandu-se rasfatata si alintata.

Pentru ea, casatoria reprezinta un legamant important si de aceea este foarte severa in ceea ce priveste persoana alaturi de care isi va petrece restul vietii. Insa, daca mariajul da gres, ea reuseste sa se desprinda de viata pe care si-a cladit-o si, fara niciun regret, o ia de la capat indiferent de situatie.

Regulile femeii moderne

Femeia moderna este o femeie activa, care reuseste sa isi organizeze foarte bine viata, fiind de neinlocuit la munca si, totodata, implicandu-se ca o adevarata sotie si mama in viata de familie.

a) Planificarea timpului este cel mai important element de care trebuie sa tina cont o femeie casatorita si cu cariera. Aceasta stie foarte bine ce are de facut la birou si cum trebuie rezolvate treburile casnice, astfel, iesind intotdeauna victorioasa din “lupta impotriva ceasului”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.