Setari Cookie-uri

Practic: Dansul arabesc

Dansul detine propriul sau limbaj si este perceput in mod special ca o tehnica imbatabila de seductie. Exista o mare varietate de dansuri care se bucura de aprecierea barbatilor.

Dansul detine propriul sau limbaj si este perceput in mod special ca o tehnica imbatabila de seductie. Exista o mare varietate de dansuri care se bucura de aprecierea barbatilor. Totusi dansul arabesc este cel care pune in valoare poate cel mai bine feminitatea si senzualitatea. In prezent, conform unor studii de specialitate, acesta ocupa locul 2 in materie de popularitate si are toate sansele sa creasca in materie de preferinte.

Totodata, dansul arabesc ofera femeilor sansa de a se autoevalua, de a se considera frumose si ataragatoare indiferent de constitutia corpului. Acesta inlatura complexele de inferioritate si determina o stare interioara placuta, marcata de incredere si buna dispozitie.

Prin intermediul dansului arabesc, trupul devine un instrument care transmite mai departe anumite limbaje. Miscarile, atitudinea si gesturile dezvaluie o intreaga arta de seductie. In plus, femeia capata o pozitie eleganta, superioara si poate sa detina controlul doar prin intermediul privirii. Muzica este un alt element important care imbina armonios toate celelalte componente ale seductiei. O melodie bine aleasa te indeamna in mod natural la miscare si detasare.

In general, miscarile dansului oriental sunt usor de urmarit, atata vreme cat simti muzica si te misti senzual si gratios. Costumul de dans arabesc este de asemenea important. Daca nu ai o astfel de tinuta, improvizeaza o costumatie dintr-o esarfa lunga si o fusta vaporoasa crapata pe picior. Daca vrei sa-i pregatesti iubitului tau o surpriza, iata cei 3 pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a deveni maestra in dansul arabesc:

1. Zambeste

Zambetul este elementul principal care sta la baza unui dans arabesc reusit. Asadar, zambeste, adopta o atitudine pozitiva si incepe dansul prin miscari naturale. Chiar daca n-ai mai incercat pana acum dansul arabesc, secretul reusitei sta in creditul pe care ti-l acorzi de la inceput. Nu trebuie sa urmezi o anumita coregrafie ori sa ai un corp de invidiat. Misca-te cu gratie si rezultatele pozitive vor veni de la sine. Exerseaza de cateva ori in fata oglinzii pana cand vei fi pregatita sa dansezi in fata lui.

2. Sedu-l din priviri

Pe parcursul dansului mentine un contact vizual direct cu partenerul tau. Foloseste-ti privirea pentru a-i transmite si lui bucuria ta, faptul ca-ti place sa dansezi pentru el. In plus, o privire languroasa te va ajuta sa pari mult mai credibila, expresiva si seducatoare.

3. Misca-te natural


Gandirea pozitiva si flexibilitatea in miscare influenteaza dansul propriu-zis. Joaca-te cu parul, plimba-ti mainile pe corp si unduieste-ti bustul, privindu-ti permanent iubitul in ochi. Capteaza-i atentia balansand soldurile senzual in ritmul muzicii. Eventual joaca-te cu o esarfa, atrage-l spre tine, dar nu-l lasa sa te atinga pana la finalul dansului.

Pentru mai multe detalii, urmareste filmuletul de mai jos:






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.