Setari Cookie-uri

Ultima sansa pentru biletul tau spre Paris!

Astazi, la ora 16:00 ia sfarsit concursul Kudikuplu! Inca te mai poti inscrie in tragerea la sorti pentru excursia romantica in doi!

Astazi, la ora 16:00 ia sfarsit concursul Kudikuplu! Inca te mai poti inscrie in tragerea la sorti pentru excursia romantica in doi!

Te-ai gandit ce cadou sa-i faci iubitului tau de Ziua Indragostitilor? Ce parere ai de o excursie la Paris pentru voi doi? Kudika te ajuta!

Pentru al treilea an la rand Kudika organizeaza cel mai iubaret concurs: KUDIKUPLU! De aceasta data iti oferim drept premiu o excursie la PARIS pentru tine si alesul inimii tale.

Ce e de facut?

E foarte simplu! Incarca pe Kudika, in pagina concursului Kudikuplu, o fotografie cu tine si jumatatea ta. Daca ai facut acest pas, ai deja o sansa in tragerea la sorti. daca vrei sa iti cresti sansele, trebuie sa iti rogi prietenii sa "share" pe Facebook poza ta din concurs. La fiecare 5 share-uri stranse, mai ai inca o sansa in tragerea la sorti!

Nu uita ! Cat mai multe "share" la poza ta inseamna cat mai multe sanse de castig.

PARTICIPA ACUM!

Concursul se desfasoara in perioada 1 Februarie 2011 - 14 Februarie 2011, iar kudikuplul castigator va fi validat in data de 16 Februarie 2011.

Pentru mai multe detalii cititi regulamentul concursului.

Premiile concursului

Premiul consta intr-o excursie de 4 zile la Paris, in perioada 25.02.2011 - 07.03.2011

Servicii incluse:

* Transport avion Bucuresti - Paris - Bucuresti (Tarom)
* 3 nopti cazare si mic dejun la Hotel Majestic


Hotelul Majestic este situat la cateva minute de Palais de Congres, in apropiere de centru, in zona Clichy. Hotelul este nou, fiind deschis in ianuarie 2007. Este situat intr-o zona cu numeroase baruri, restaurante si cinematografuri. Statia de metrou se afla la 100 m are linie directa catre Champs Elysees.

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, AC, minibar, uscator de par, telefon, tv-satelit, seif.

Featured foto by LeonoraKohanec via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.