Smart Food: Bucurestenii mananca in functie de starea de spirit

Bucurestenii activi online, pe retele de socializare si bloguri, consuma diverse feluri de mancare in functie de starea de spirit pe care o au, mancatul fiind pentru ei o activitate influentata de stari si sentimente.

Bucurestenii activi online, pe retele de socializare si bloguri, consuma diverse feluri de mancare in functie de starea de spirit pe care o au, mancatul fiind pentru ei o activitate influentata de stari si sentimente.

Aceasta concluzie a rezultat in urma derularii de catre Smart Food, in perioada 14 martie – 28 martie, a unui sondaj online in cadrul caruia firma de catering a incercat sa afle ce anume ii determina sa manance pe bucurestenii activi pe retelele de socializare si pe bloguri. Pentru a identifica motivatiile fiecaruia dintre ei, Smart Food a lansat o provocare online, invitand internautii activi sa vorbeasa depre motivele care ii determina sa manance.

"Ca sa fiu sincer, cand am scris pe pagina noastra de Facebook nota despre motivul pentru care gatim si mancam noi la Smart Food si am pornit leapsa prin care ii invitam pe pasionatii de gastronomie sa ne povesteasca de ce mananca, ne asteptam la raspunsuri de genul «Mananc de foame». Din raspunsurile primite pe Twitter si Facebook si din articole pe bloguri a reiesit insa ca internautii mananca in functie de starea de spirit si ca mancatul e garnisit cu stari si sentimente." Alexandru Militaru, proprietar Smart Food

La intrebarea "De ce mancam?", lansata pe retelele de socializare catre bloggerii bucuresteni, s-au primit raspunsuri variate, de la intuitivul "De foame" si "Ca sa ne fie bine" la adevarate articole, scrise ca raspuns la intrebarea adresata online www.sorin.rusi.ro/eu-mananc-ca-sa-ma-relaxez.html, www.iyli.ro/2011/03/27/ingredientul-minune-dragostea/, www.ralucaduta.ro/eu-mananc-ca-sa-ma-bucur.

Concluzia raspunsurilor si a articolelor publicate online este ca unii considera gatitul si mancatul drept o modalitate de relaxare si un moment de respiro in timpul zilei de munca sau ca pe o modalitate de a imparti dragoste prin mancarea pe care o gatesc si de a primi dragoste prin mancarea pe care o mananca alaturi de cei dragi.

Retail jobs

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri