Setari Cookie-uri

Cum sa profiti la maxim de Astrolife!

Astrolife e mai mult decat un joc cu astrologia: masina Seat Ibiza poate fi a ta si experienta concursului e una bogata. Profita de ea si distreaza-te!

Astrolife e mai mult decat un joc cu astrologia: masina Seat Ibiza poate fi a ta si experienta concursului e una bogata. Profita de ea si distreaza-te!

Ne-am gandit sa te incitam sa inveti astrologie: dincolo de zodii, e o intreaga arta a deslusirii hartii astrale si a interpretarii ei. Tot ce trebuie sa faci e sa iti introduci corect datele personale: fii sigura de ora la care te-ai nascut, selecteaza zona tarii in care ai venit pe lume si va fi generat profilul tau astrologic detaliat.

Ti se potriveste, nu-i asa? Minunat! E timpul sa mergi mai departe: recomanda-le prietenelor tale Astrolife, prin e-mail sau prin share pe Facebook. Comparati-va profilul astrologic, discutati despre trasaturile voastre asa cum sunt ele influentate de pozitionarea planetelor si de casele in care se afla. Impreuna, veti aprofunda studiul astrogramei. Cu cat sunt mai multi prieteni implicati, cu atat jocul devine mai interesant. In plus, cand prietenele iti viziteaza profilul, primesti puncte karmice care iti maresc sansele de a castiga masina Kudika.

Intra in joc cu adevarat si imagineaza-ti existentele tale anterioare: dintre toti oamenii celebri, dintre toate personalitatile remarcabile din trecut, cine ti-ai fi dorit sa fii? Si cum crezi ca ti-ai fi trait viata? Exploreaza biografiile unor oameni extraordinari si invata din experienta lor de viata: lectiile karmice, odata invatate, iti vor permite sa continui aventura karmica deblocand urmatoarea viata.

Te asteapta o calatorie fascinanta! Nu o tine numai pentru tine: foloseste toate metodele de share si recomandare, impartaseste-le cunoscutilor parcursul tau din Astrolife. Vor vrea sa stie mai multe si curiozitatea lor iti va aduce puncte karmice.

Mai mult, lectiile karmice te trimit in comunitatea Kudika sau catre articole si quiz-uri: citeste cu atentie si le vei redescoperi. Invata sa privesti lumea cu alti ochi, intra-ti in rol: joaca Astrolife!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.