Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitatile in zodiacul floral

Horoscopul floral se calculeaza in functie de ziua in care te-ai nascut. Afla ce floare esti si descopera-ti compatibilitatea cu celelalate semne:

Compatibilitate excelenta cu: Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul

Dificila, insa cu sanse de reusita cu: Irisul, Trandafirul, Papucul-Doamnei, Floarea-soarelui

Irisul: 5, 14, 23

Este dinamic si plin de entuziasm in dragoste, de aceea viata lui amoroasa este plina de neprevazut. Are foarte multa energie si se imprieteneste imediat cu cei din jur. De aceea, nu intampina deloc greutati cand se indragosteste de cineva. Umorul si nonconformismul ii confera un sarm deosebit, dar si siguranta in caz ca este pus intr-o situatie dificila.

Compatibilitate excelenta cu: Floarea Soarelui, Papucul Doamnei si Trandafirul

Dificila, insa cu sanse de reusita cu: Irisul, Orhideea, Trandafirul, Bujorul

Macul: 6, 15, 24

Macul este o persoana sensibila si idealista care isi doreste echilibru in tot ce face. Uraste singuratatea si are mare nevoie de jumatatea sa pentru a-si gasi implinirea. Este senzual si romantic, increzator in propriile forte. Desi uneori exagereaza cu pretentiile, stie sa accepte un compromise atunci cand iubeste cu adevarat.

Compatibilitate excelenta: Trandafirul, Albastreaua si Papucul Doamnei

Dificila, insa cu sanse de reusita: Orhideea, Bujorul, Macul, Floarea soarelui

Orhideea: 7, 16, 25


Este o persoana foarte atenta la detalii si exigenta cand vine vorba despre dragoste. Generoasa si amabila cu prietenii, este foarte pretentioasa in alegerea partenerului de viata. El trebuie fie mai mult decat un iubit; e musai sa faca o impresie excelenta de la prima intalnire, altfel nu va mai primi o a doua incercare.

Compatibilitate excelenta cu: Floarea Soarelui si Papucul Doamnei

Dificila, insa cu sanse de reusita cu: Margareta, Trandafirul, Irisul

Margareta: 8, 17, 26

Margareta este o persoana perseverenta care-si alege pe spranceana anturajul care o insoteste. Prudenta si sensibila, isi doreste de fapt siguranta si comoditate. In dragoste accepta sa lase garda jos atata vreme cat pretendentul ei ii raspunde cu succes cerintelor. Isi doreste foarte mult reciprocitate si intelegere. Penntru a fi implinita, trebuie sa se completeze perfect din punct de vedere emotional cu jumatatea sa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.