Setari Cookie-uri

Top 5 sex-scandaluri celebre

Viata persoanelor publice este intotdeauna in atentia presei. Cand acestea sunt implicate in scandaluri cu tenta sexuala, intensitatea vestii capata proportii uriase, in special cand protagonistii au o imagine care impune respect si credibilitate. Sa vedem asadar, care sunt cele mai celebre scandaluri sexuale care au socat opinia publica:

LONDON - MARCH 01: (UK TABLOID NEWSPAPERS OUT) Model Kate Moss and her boyfriend, Babyshambles frontman Pete Doherty, arrive at the Shockwaves NME awards at the Hammersmith Palais on March 1, 2007 in London, England. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)2. Kate Moss, un model controversat
Este un model de succes in viata profesionala, insa in viata privata nu-i tocmai un exemplu de urmat. Kate Moss a fost implicata de-alungul timpului in scandaluri sexuale serioase, care i-au amenitat la un moment dat cariera. Dupa despartirea de Pete Dohetry, a fost confirmata existenta a doua casete compromitatoare cu cei doi.
Alte marturii ale vietii tumultoase dusa de Kate, sunt fotografiile care au suprins-o si in ipostaze mai putin laudabile. De semenea, recent Courtney Love a declarat jurnalistilor ca petrecut o noapte fierbinte in Italia cu Kate Moss.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.