Setari Cookie-uri

Top 5 sex-scandaluri celebre

Viata persoanelor publice este intotdeauna in atentia presei. Cand acestea sunt implicate in scandaluri cu tenta sexuala, intensitatea vestii capata proportii uriase, in special cand protagonistii au o imagine care impune respect si credibilitate. Sa vedem asadar, care sunt cele mai celebre scandaluri sexuale care au socat opinia publica:

SUTTON COLDFIELD - SEPTEMBER 26: Golfer Tiger Woods poses with girlfriend Elin Nordegren during the opening Ceremony for the 34th Ryder Cup on September 26, 2002 in Sutton Coldfield, England. (Photo by Andrew Redington/Getty Images)1.Tiger Woods a recunoscut ca este dependent de sex
Cariera sportivului Tiger Woods este pe sfarsite datorita implicarii acestuia intr-un scandal sexual care a tinut prima pagina a marilor ziare internationale. Acesta si-a inselat sotia in repetate randuri cu cel putin opt amante. In urma acuzatiilor, a recunoscut ca este dependent de sex si s-a internat intr-o clinica specializata pentru a se vindeca.
Desi Woods si-a cerut scuze public intr-o conferinta de presa pentru comportamentul ireprosabil, divortul de sotia sa, Elin Nordegren ar putea intra in topul celor mai scumpe din istorie.


Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.