Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai scurte casnicii dintre vedete

Se spune ca o casnicie implica responsabilitate, daruire si foarte multa dragoste. Seductia este un joc placut si de la iubire nebuna pana la declaratii eterne nu mai e decat un singur pas. Totusi, chiar daca indragostitii isi ureaza credinta vesnica, nimeni nu garanteaza ca vor avea o casatorie durabila. Avem si cateva exemple elocvente care si-au dat seama destul de repede ca s-au pripit cand au spus Da!. Iata un top 10 al celor mai scurte casnicii dintre vedete:

LONDON - NOVEMBER 22: American actress Drew Barrymore and her boyfriend American comedian Tom Green attend the film premiere party for 'Charlie's Angels' held at the Red Cube Club on November 22, 2000 in London. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)10. Drew Barrymore si Tom Green, 6 luni
Relatia celor doi a avut de infruntat foarte multe obsacole in doar cateva luni de mariaj. Pe langa certurile dese, Green a luptat si impotriva cancerului la testicule. Mai mult de atat, cand situatia parea ca se indreapta spre un fagas mai bun, casa celor doi soti a fost distrusa de un incendiu. Desi au luptat sa treaca peste probleme, casnicia lor s-a destramat rapid.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.