Setari Cookie-uri

(P) Dermocell - Te remodeleaza intr-o stea de cinema

Imagineaza-te in una dintre acele scene in care protagonista unui film isi ruleaza ciorapul cu banda, usor, de la degete, peste curbura gambei, apoi spre pulpe, sfarsind prin a se imbraca elegant si sexy, cu o rochie ce-i vine ca turnata pe forme.

Imagineaza-te in una dintre acele scene in care protagonista unui film isi ruleaza ciorapul cu banda, usor, de la degete, peste curbura gambei, apoi spre pulpe, sfarsind prin a se imbraca elegant si sexy, cu o rochie ce-i vine ca turnata pe forme. Poti juca rolul asta in viata de zi cu zi, ori de cate ori iti doresti sau cand ai prilejul, dar ca sa te simti ca o stea de cinema, trebuie sa incerci sa arati aproape la fel de bine ca una. Trebuie sa fii de acord cu faptul ca atunci cand vine vorba de corp, “fara celulita”, “piele fina” si “muschi tonifiati” sunt rubrici obligatorii pe lista perfectiunii.

Daca vrei sa bifezi aceste rubrici si nu stii de unde sa incepi, clinica SlimArt iti vinde un pont: de la primul pana la ultimul pas de urmat in aceasta directie se regasesc chiar in terapia cu Dermocell. Celulita si problemele pe care le generaza devin subiecte sensibile mai ales atunci cand toate tratamentele incercate au esuat in a da rezultatele pe care le asteptai. Dar cum orice problema are cel putin doua cai de rezolvare, noi iti dezvaluim doar una dintre ele: tratamentul anticelulita cu aparatul Dermocell.

Tehnologia din spatele aparatului Dermocell cupleaza puterea vacuumului cu masajul rolelor mecanice. Prin aceasta actiune dubla, Dermocell fluidizeaza circulatia sangelui si a limfei, stimuleaza dermul si hipodermul si reuseste deblocarea foliculilor sebacei. Vacummul exercita o presiune negativa asupra zonei cu probleme, determinand o vasodilatatie a microcirculatiei capilarelor si desprinderea pielii de pe grasimea acumulata. Prin masajul concomitent exercitat de rolele mecanice, grasimea este treptat dizolvata, iar ulterior eliminata de catre organism.

Tratamentul cu Dermocell
este cu atat mai eficient cu cat gradul celulitei este mai mare. Nu, nu este un paradox, este realitatea! Vacuumul actioneza in profunzimea tesuturilor subcutanate, acolo unde sunt depozitate grasimile si toxinele, dislocandu-le si eliminandu-le incetul cu incetul, pana la curatarea zonei. Pielea va arata mai ferma, fina la atingere, stratul de celulita aproape ca va fi invizibil, iar formele tale, proaspat remodelate, vor fi o incantare pentru ochi si atingeri.

Pentru cititoarele Kudika, care viseaza la un corp cu trasaturi perfecte, clinica SlimArt propune o oferta speciala. Cu numai 29 de ron, veti putea beneficia de o sedinta test cu aparatul Dermocell. Veti fi incantate de atmosfera clinicii, de personalul amabil si profesionist, iar Dermocell va dovedi singur ceea ce poate face pentru corpul vostru. Dupa tratament, veti putea juca, fara retineri, orice rol veti dori, in viata de zi cu zi, cu succes garantat!





Kudika
21 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.