Fiecare copil are talente, inclinatii care difera de cele pe care le manifesta ceilalti copii. Datoria mea, ca parinte, este sa ii descopar si sa ii cultiv aceste calitati, pentru ca atunci cand copilul meu va ajunge la varsta la care trebuie sa isi aleaga meseria sa stie ce isi doreste si sa faca alegerea potrivita.

Acum, scrisul este cel care imi marcheaza meseria. Deci tot o pasiune de-a mea. Parintii mei nu m-au vazut niciodata contabil, inginer sau chirurg. Sau poate ca isi doreau asta, dar niciodata nu mi-au impus vreo alegere si ii apreciez mult pentru asta, mai ales ca cei mai multi din jurul meu s-au conformat alegerilor impuse de parinti. Mai tarziu, multi au abandonat facultatea pentru ca nu avea nicio legatura cu ceea ce isi doreau ei sa faca sau au terminat-o cu dificultate pentru ca apoi sa lucreze in cu totul alte domenii.

Poate tocmai pentru ca parintii mei m-au crescut in acest fel, nu inteleg de ce unii vor sa isi impuna vointa in alegerile copiilor lor. Evident, argumentul lor este ca vor sa le fie bine copiilor, vor ca acestia sa aiba o meserie care sa le aduca multi bani. Insa aspectele acestea materiale pot fi trecatoare.
Copilul tau va fi fericit doar atunci cand va face ceva care sa-l implineasca. Iar restul – bani, recunoastere – vin de la sine. Doar asa va putea deveni MAGISTER in domeniul pe care il va alege.
Urmareste mai jos cincizeci de povesti de succes si convinge-te ca exista multe PERSPECTIVE demne de luat in considerare.



BCR Asigurari de Viata

BCR Asigurari de Viata



  • Kudika

    De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 11-17 martie

  • Alexandra Chivu

    Secretele succesului: calitățile femeilor de carieră și cum...

  • Vladimir

    Top 5 zodii pretențioase. Care sunt nativii cel mai greu de mulțumit

  • Kudika

    Nu ai nevoie de permisiunea nimănui pentru a fi tu însăți și nici...

  • Kudika

    Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 18-24...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...