Cei mici debordeaza de energie, imaginatie si creativitate, materiile prime ale oricarui artist. Copiii au insa nevoie, nu doar de sustinere, dar mai ales de indrumare.

Cei mici debordeaza de energie, imaginatie si creativitate, materiile prime ale oricarui artist. Copiii au insa nevoie, nu doar de sustinere, dar mai ales de indrumare. Sa nu uitam ca Mozart compunea primele piese pentru pian la varsta de 5 ani, iar tatal sau le asternea pe portativ. Iar Pablo Picasso primea in dar pensulele tatalui sau, pictor si profesor la scoala de arte, la numai 14 ani, ca semn al recunoasterii talentului sau.

Acestea nu sunt doar exceptii. Majoritatea artistilor celebri, de la Claude Monet pana la Andy Warhol si-au inceput calatoria in lumea artelor la varsta la care totul era doar o joaca si au beneficiat de suportul si incurajarea celor dragi inca de la inceput.

Astazi copiii nostri au prea putin de-a face cu artele in programul lor zilnic. Sunt insa bombardati de aceeasi avalansa informationala si de aceleasi prejudecati si clisee ca si noi toti. Parintii sunt deci cea mai importanta influenta in ce priveste preocuparile lor.

Avantajul zilelor noastre este insa tehnologia. Cu ajutorul computerului, cei mici pot experimenta aproape orice, de la muzica, pana la pictura sau coregrafie. Iar internetul nu face decat sa ii ajute prin crearea unor comunitati unde cei mici pot relationa, schimba informatii si invata lucruri noi cu privire la preocuparile lor.

O platforma de acest gen a fost lansata de Kinder Delice. Se numeste Atelierul de Creatie Delice si este un site unde micii artisti se pot manifesta in voie, pot invata, iar lucrarile lor vor fi expuse cu prilejul evenimentelor organizate de Kinder Delice in data de 21-23 Octombrie la AFI Palace Cotroceni, 28 -30 Octombrie Mall Baneasa, 04 -06 Noiembrie Mall Baneasa. De asemenea, toate lucrarile sunt expuse si in galeria online a Atelierului de Creatie.

Kinder Delice va ofera deci oportunitatea de a-i sustine pe cei mici si de a-i indemna sa-si dezvolte calitatile artistice. Viitorul poate scoate la lumina un artist de calibru si tu alaturi de Kinder Delice veti fi fost cei care i-ati ghidat primii pasi.

Prima provocare a Atelierului de Creatie este pictura. Inscrie-l pe cel mic in Atelier pe https://www.kinder.ro/Atelier/, ofera-i inspiratia unei gustari delicioase si lasa-l sa creeze in voie. Poate castiga o multime de premii si, de ce nu, chiar un pic de faima.

  • Kudika

    Ceres în Săgetător: Acum devenim mai îndrăzneți, ne extindem...

  • Vladimir

    Horoscop magic: Ritualurile de manifestare pentru fiecare zodie

  • Kudika

    System Professional lansează gama LuxeBlond

  • Kudika

    Sărbătorește fără griji - Top 4 motive pentru care mașina de spălat...

  • Kudika

    Pe 23 octombrie Soarele se mută în Scorpion. Sfatul Universului...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...