Setari Cookie-uri

(P) Stia Cleopatra ce stia

Pentru un ten luminos, tanar si ferm, se recomanda aplicarea unei masti simple, facute dintr-un amestec de argila si lapte, care se lasa sa actioneze pana se usuca, apoi se spala cu apa calduta.

Legendara frumusete a reginei egiptene avea un secret care, cu timpul, a devenit binecunoscut: baia in lapte si miere. Inca din timpuri stravechi, acesta era un tratament de infrumusetare la moda printre femeile care ii cunosteau proprietatile benefice pentru ten: datorita continutului de acid lactic, laptele elimina celulele moarte ale pielii si revigoreaza tenul.

pahar cu lapte In acelasi timp, acesta contine vitaminele A, E, F, saruri minerale si acizi grasi, toate cu efecte miraculoase pentru piele: ii reechilibreaza PH-ul, o tonifica si elimina stresul. Baile cu lapte sunt benefice si pentru tenul gras si lipsit de stralucire deoarece indeparteaza excesul de sebum si hraneste pielea, iar efectele laptelui asupra frumusetii nu se opresc aici, putand fi obtinute prin mici trucuri recomandate de specialistii in frumusete:
Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.