Setari Cookie-uri

Astrologul Vladimir: Eu cred in suflete pereche

Cunoaste-l mai bine pe consilierul astrologic Vladimir. Specialistul nostru in astrologie ne-a raspuns la cateva intrebari esentiale despre horoscop. Astrologia prezice viitorul? Afla raspunsurile in interviul de mai jos:


interviu suflete pereche 5. Exista suflete pereche?


Parerile sunt impartite. Eu cred in suflete pereche, in compatibilitati uriase si am vazut cupluri al caror destin s-a implinit asa cum astrele au indicat. Insa asta nu inseamna ca nu poti fi fericita alaturi de mai multi oameni. Important este sa aveti un grad mare de compatibilitate. De restul, se ocupa si mintea, nu numai sufletul pereche!

6. Care este relatia dintre astrologie si religie?


In general practica astrologica si religia nu se impaca foarte usor. Principala cauza o reprezinta faptul ca astrologia este gresit inteleasa. Astrologii nu pretind ca ar citi viitorul, ci interpreteaza doar anumite simboluri dupa coordonatele oferite de harta astrala. Astrologia nu submineaza rolul lui Dumnezeu si nici nu poate inlocui credinta.

7. Exista anumite informatii cheie pe care cititorii ar trebui sa le ia in seama cand isi citesc horoscopul?


Desigur, anumite observatii sau avertismente ar trebui sa fie luate in calcul. Previziunile astrale transmit niste mesaje despre problemele fiecaruia dintre noi, despre grijile sau slabiciunile cotidiene. Decodeaza anumite elemente menite sa restabileasca echilibrul, insa fiecare persoana este unica.
Horoscopul trage un semnal de alarma. Dupa caz, explica de ce trebuie sa ne urmam intuitia si ne provoaca sa ne analizam mult mai atent dorintele spirituale. Trebuie sa intelegem cand trebuie sa fim mai prudenti, cand este cazul sa actionam hotarat si cand putem sa dam frau liber sentimentelor.


8. Cine apeleaza de obicei la un consilier astrologic?

Atat femeile cat si barbatii apeleaza la consilierii astrologici. De regula acestia sunt in cautare de raspunsuri isi doresc sa afle totul despre diagrama nasterii lor. Vor sa stie cum ii influenteaza astrele in plan emotional si cum pot sa reuseasca in viata. Dragostea este un alt aspect important, compatibilitatea cu persoana iubita.

9. Exista limite in astrologie?


Bineinteles ca da! Astrologia se calculeaza pe baza unor tehnici, insa nu poate sa prezica exact ce se va intampla. Fiecare beneficiaza de liber arbitru. Astrologia predispune, nu dispune.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.