Kudika
25 Noiembrie 2011

Sambata, incepand cu ora 20:00 la Atelierul de Productie, organizatorii isi propun sa imbine, in contrast, arta vizuala cu sunetul.

Dharma Creative aniverseaza 6 ani de activitate si sarbatoreste cu un eveniment special: Contrast. Sambata, incepand cu ora 20:00 la Atelierul de Productie, organizatorii isi propun sa imbine, in contrast, arta vizuala cu sunetul.

Talentata fotografa, Andreea Retinschi, prietena Kudika, va avea vernisajul unei expozitii inedite de doar doua ore: intre 20:00 si 22:00, la Atelierul de Productie va fi expusa o selectie de fotografii a cunoscutei artiste. Cu un stil inconfundabil, Andreea Retinschi este fotografa care surprinde personajul ascuns in orice model. Fantezia, culoarea si un anumit simt al irealului constituie notele de baza ale experientei fotografice marca Andreea Retinschi.

Portofoliu online

www.delirium.ro

http://www.facebook.com/AndreeaRetinschiPhotography

De muzica se vor ocupa Tony Anthem & Axl Ender, Psychofreud si Veritasaga. Pe langa expozitia de fotografie a Andreei Retinschi, vor mai fi doua evenimente speciale: lansarea de album Preator si compliatia Vikings Champion Sound. Muzica va fi insotita de visuals create de Vj-ii Dan Borax , Uite, Seka.

Biletul: 20 ron.
Adresa Atelierul de Productie: Splaiul Unirii, nr. 160.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: